GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με ειδική “ατζέντα” για τη Θράκη έρχεται ο Κασσελάκης

Ειδική ενημέρωση για τη Θράκη και τις επιχειρούμενες δράσεις των ΗΠΑ, έλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης, πριν θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρία ...


Ειδική ενημέρωση για τη Θράκη και τις επιχειρούμενες δράσεις των ΗΠΑ, έλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης, πριν θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των άλλων ζητημάτων που τέθηκαν στο τραπέζι της στήριξής του.

Οπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές του Θρακικού Πρακτορείο Ειδήσεων, ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενημερώθηκε απο ανθρώπους της Ελληνικής Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, για τα θέματα άμεσου ενδιαφέροντος της Αμερικής στην Ελλάδα και τα νότια Βαλκάνια, ενώ του ζητήθηκε να μην πάρει θέση – άμεσα τουλάχιστον – για την μουσουλμανική μειονότητα, δεδομένου ότι θα επιχειρήσει ιδιαίτερο ραντεβού με τους “προξενικούς” της Ξάνθης και της Ροδόπης.

Στον κ. Κασσελάκη, στα θέματα της Βόρειας Ελλάδας, έχουν αναλάβει ρόλο ενημέρωσής του σε καθημερινή βάση, οι κ.κ. Δ. Αυγέρη (Βουλευτής Θεσσαλονίκης – Δημοσιογράφος) και Π. Παπάς (Βουλευτής Κιλκίς), απο τους οποίους αντλεί και δεδομένα που γι’ αυτόν είναι άγνωστα σε επίπεδο ύπαρξης.

Μάλιστα, η κ. Αυγέρη που κατάγεται απο τη Θράκη και δη την Ξάνθη, έχοντας μία μεγάλη δημοσιογραφική πορεία στην ΕΡΤ3 και όχι μόνο, αλλά και με σοβαρό χαρτοφυλάκιο στα εθνικά ζητήματα, φαίνεται να ενημερώνει τον νέο Πρόεδρο, που πολύ σύντομα θα επισκεφθεί την Αν. Μακεδονία και Θράκη, στην προσπάθειά του να ενεργοποιήσει καταρχήν τις νομαρχιακές επιτροπές, αλλά και να δημιουργήσει προϋποθέσεις καλύτερης παρουσίας του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες Ευρωεκλογές, στις οποίες δίνει μεγάλη βάση ο νέος Πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια