GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ελεος! Μετά τις πυρκαγιές κλείνουν και τα κέντρα εκπαίδευσης στο Δ’Σ.Σ.!

Και αφού οι πυρκαγιές, επι ένα 15νθήμερο κατέκαψαν τα πάντα στον Εβρο, και αφού η Θράκη έχασε το μεγαλύτερο μέρος του φυσικού της πλούτου, τ...


Και αφού οι πυρκαγιές, επι ένα 15νθήμερο κατέκαψαν τα πάντα στον Εβρο, και αφού η Θράκη έχασε το μεγαλύτερο μέρος του φυσικού της πλούτου, τώρα αποφασίσθηκε και η αποδυνάμωση των Ενόπλων Δυνάμεων σε ότι αφορά την συνεισφορά τους στην οικονομία της περιοχής!

Πιο συγκεκριμένα, μα απόφαση του ΚΥΣΕΑ και της Κυβέρνησης, παύουν τη λειτουργία του 5 κέντρα νεοσυλλέκτων στη Θράκη:

Πρόκειται για τα εξής κέντρα: 

  • Στρατόπεδο ΥΠΙΑΤΡΟΥ ΚΩΝ.ΝΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ, Πετροχώρι Ξάνθης
  • Στρατόπεδο ΛΓΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, Κομοτηνή
  • Στρατόπεδο ΕΦ. ΑΝΘΛΓΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΜΗΛΙΔΩΝΗ, Σουφλί
  • Στρατόπεδο ΥΠΛΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΟΓΙΑΤΖΗ Αλεξ/πολη, Καβυσός Έβρου
  • Στρατόπεδο ΣΧΗ ΙΩΑΝΟΝΟΥ ΘΕΙΔΩΡΑΚΗ, Λαγός Διδυμοτείχου

Οικονομική “βόμβα”!

Πέρα απο το θέμα της στελεχειακής αποδυνάμωσης, η παύσης λειτουργίας των 5 Κέντρο Νεοσυλλέκτων στη Θράκη, αποτελεί μία οικονομική βόμβα, αφού οι νεοσύλλεκτοι αυτοί, αποτέλεσαν μία οικονομική ανάσα για τις τοπικές αγορές, που έτσι και αλλιώς φυτοζωούν, ενώ και η περιφερειακή οικονομία (ενοίκια κλπ) και αυτή δέχεται πλήγμα, με την απόφαση που πάρθηκε απο το Υπουργείο Αμυνας και προωθήθηκε προς υλοποίηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Αν. Μακεδονία και Θράκη, είναι η φτωχότερη Περιφέρεια της Ελλάδας και της Ευρώπης, είναι κατεξοχήν αγροτική περιοχή και ο όποιος οικονομικός τζίρος γίνεται, βασίζεται κυρίως στην ύπαρξη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, στο Δ’ Σ.Σ. και στις Αστυνομικές Σχολές που και αυτές συρικνώνονται.

Θα ήταν άξιο λόγου, αν ήθελε το ΥΕΘΑ, να μας ενημερώσει τον λόγο που γίνεται αυτή η κίνηση!

Εκτός και αν η εκπαίδευση των εφέρδων στη Θράκη, αποτελεί… “πρόβλημα” για το μέλλον τις όποιες επιδιώξεις ή σχεδιασμούς έχουν τεθεί σε εφαρμογή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια