GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νίκη για το παιδικό τμήμα του Λεύκιππου απέναντι στον Αίαντα Κομοτηνής με 66-53

Ήττα για την Κ20, για το θεσμό του Κυπέλλου ΤΑΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ


Ήττα για την Κ20, για το θεσμό του Κυπέλλου ΤΑΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Έναρξη του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με το δεξί καθώς επικράτησε του Αίαντα Κομοτηνής με 66-53.

Σε ένα όμορφο παιχνίδι που διεξήχθη στο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ και παρά το άγχος της πρεμιέρας οι παίχτες των δύο ομάδων προσέφεραν στους φίλους όμορφο θέαμα με τους παίχτες του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα καθώς σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης ήταν μπροστά στο σκορ.

Ευχόμαστε στους φίλους μας της Κομοτηνής μια όμορφη μπασκετική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Διαιτητές: Παναγιωτόπουλος, Καλεντερίδης.

  • Δεκάλεπτα: 15-14, 30-21,52-35, 65-53.

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ (Κούτρας): Μερμικλής, Κουντουσάκης, Γουδέλης, Δασκαλόπουλος, Βασαλακης, Καραγκιοζιδης, Σαραντίδης,Ζάμπρας, Μπούρας,Ρουκάς, Καραμανλής, Παναγιωτίδης.

Την ήττα που αυτόματα σημαίνει και αποκλεισμός από τη συνέχεια της διοργάνωσης γνώρισε η Κ20 του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ (ουσιαστικά το εφηβικό τμήμα) για το θεσμό του Κυπέλλου ΤΑΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.


Με τον Βασαλάκη να είναι ο μοναδικός παίχτης από το ανδρικό τμήμα (19 ετών) και τα υπόλοιπα παιδιά να είναι έφηβοι 16-17 ετών, σε αρκετά χρονικά διαστήματα της αναμέτρησης έδειξαν μέρος του ταλέντου τους απέναντι στους άνδρες του Δημοκριτείου που αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ο βαθμός δυσκολίας ήταν εξαρχής δύσκολος αλλά σίγουρα οι εμπειρίες που απέσπασαν τα παιδιά αναμένεται να τους είναι χρήσιμες για τη συνέχεια της αγωνιστικής χρονιάς.

  • Τα δεκάλεπτα: 24-3, 38-17, 67-31, 90-51.

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ (Κούτρας): Ζαβούρας 11, Βασαλάκης 4, Γκουτκίδης 5(1), Μαστός 8, Πουργιάζης 5(1), Λιάτσας 10, Βουλκιδης 3(1), Πολυχρόνης 3(1),Κούτρας, Λίττας, Τσικρίκης 2, Παπαδόπουλος. 





Δεν υπάρχουν σχόλια