GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ελσίνκι-ΠΑΟΚ 2-3: Με ανατροπή ο Δικέφαλος μπήκε με το δεξί στους ομίλους στο Conference League

Με το δεξί μπήκε ο ΠΑΟΚ στην προσπάθειά του στους ομίλους του Conference League, επικρατώντας με 3-2 της Ελσίνκι στη Φινλανδία.


Με το δεξί μπήκε ο ΠΑΟΚ στην προσπάθειά του στους ομίλους του Conference League, επικρατώντας με 3-2 της Ελσίνκι στη Φινλανδία.

Οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου παρά το μέτριο ξεκίνημα και το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν στο δεύτερο μέρος να δείξουν την αξία τους και να πετύχουν τρία τέρματα, εξασφαλίζοντας μια νίκη που μπορεί να αποδειχθεί θησαυρός για τη συνέχεια και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο έτερο ματς του ομίλου, η Άιντραχτ επικράτησε με 2-1 της σκωτσέζικης Αμπερντίν, στη Γερμανία.

Μέτριο ξεκίνημα

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να μπει δυνατά στο παιχνίδι και να ελέγξει τον ρυθμό χωρίς να το καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Ο βασικός τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Μαένπα τραυματίστηκε μόλις στο 11′ και την θέση του πήρε ο Εστ.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους στο 21′ με τον Ραντούλοβιτς που δεν βρήκε στόχο.

Στο 33΄οι Φινλανδοί είχαν νέα καλή ευκαιρία με τον Κοτάρσκι να διώχνει σε κόρνερ, μετά από προσπάθεια του Ραντούλοβιτς.

Μετά την «προειδοποιητική βολή», η Ελσίνκι κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μπαντέ στην επόμενη φάση μετά το κόρνερ που εκτέλεσε ο Λίνγκμαν.

Ο ΠΑΟΚ είχε δύο καλές στιγμές μετά το 1-0 με τους Ντεσπότοφ και Σβαμπ, αλλά δεν κατάφερε πριν το τέλος του πρώτου μέρους να σκοράρει.

Φουριόζος στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος, δείχνοντας τις διαθέσεις του. Στο 47΄ο Ντεσπότοφ έχασε μεγάλη ευκαιρία, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Εκόνγκ είχε δοκάρι μετά από κεφαλιά.

Τρίτη ευκαιρία μέσα σε λίγα λεπτά έχασε ο ΠΑΟΚ και με τον Σβαμπ στο 49′, δείχνοντας πως είναι θέμα χρόνου να σκοράρει.

Και πράγματι, αυτός που έλυσε το γόρδιο δεσμό ήταν ο νεαρός Κουλιεράκης, που με ωραία κεφαλιά μετά από φάουλ του Ντεσπότοφ έκανε το 1-1.

Πάντως, οι γηπεδούχοι είχαν κι αυτοί δοκάρι νωρίτερα με τον Ραντούλοβιτς, σε μια φάση που οι ασπρόμαυροι στάθηκαν τυχεροί.

Ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα με το πρώτο γκολ του Ντεσπότοφ στο 81΄(η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά μετά από ένα ωραίο σουτ από τον Βούγλαρο) και σφράγισε τη νίκη του με το γκολ του Μπράντον στις καθυστερήσεις, μετά από ωραία προσπάθεια και πάσα του Τάισον.

Η Ελσίνκι απλά μείωσε στο τέλος του αγώνα σε 3-2 με πέναλτι του Ραντούλοβιτς. Το πέναλτι καταλόγισε ο Ρουμάνος Μπάρμπου αφού συμβουλεύτηκε το VAR, για χέρι του Εκόνγκ.

Ελσίνκι (Τ. Κορκεακούνας): Μαένπα (13’ Εστ), Τοΐβιο, Ντε Γκράσα, Ραϊτάλα, Σόιρι, Κανελλόπουλος (76’ Πάανανεν), Λίνγκμαν, Χαμαλάινεν (62’ Κέσκινεν), Χετεμάι (61΄Τανάκα), Ραντούλοβιτς, Μπαντέ (62΄Κουασίβι-Μπενισάν)

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (67΄Οζντόεφ), Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς (67’ Τάισον), Μουργκ (75’ Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ (85’ Βιεϊρίνια), Σαμάτα (75’ Μπράντον)


Δεν υπάρχουν σχόλια