GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


O σούπερ ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ κέρδισε το πρώτο Σούπερ Καπ στην ιστορία, επικράτησε στα πέναλτι 3-1 του Άρη Πετεινού

Ο Ορφέας Ξάνθης με ανανεωτική και νέα ομάδα, ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου Σούπερ Καπ της ΕΠΣ Ξάνθης, αφού επικράτησε με 3-1 του Άρη Πετ...

Ο Ορφέας Ξάνθης με ανανεωτική και νέα ομάδα, ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου Σούπερ Καπ της ΕΠΣ Ξάνθης, αφού επικράτησε με 3-1 του Άρη Πετεινού στα πέναλτι, μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης.
Οι παίκτες των δύο ομάδων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, στον Γήπεδο του ΑΟΞ, και αγωνίστηκαν για την κατάκτηση μεν του 1ου Super Cup, αλλά και για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Ο Ορφέας Ξάνθης απέδειξε για μια ακόμη φορά οτι θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Ξάνθης με στόχο την άνοδό του στην Γ' Εθνική κατηγορία, ενώ ο Άρης Πετεινού απέδειξε ότι θέλει και μπορεί να κρατηθεί με τις νέες μεταγραφές του στη νέα κατηγορία (Γ΄Εθνική) όπου θα αγωνιστεί όπως και ο Άρης Αβάτου. 

Όπως είναι γνωστό, τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα (υπήρχε συμβολική είσοδος και ο κάθε φίλαθλος μπορούσε να συνεισφέρει εάν το επιθυμούσε τον οβολό του) θα διατεθούν για έναν 10χρονο που έχει την ανάγκη όλων μας και πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

 Ανεξάρτητα πάντως του κοινωνικού παιχνιδιού, οι δυο  ομάδες αγωνίστηκαν για την νίκη και οι ποδοσφαιριστές έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους. Κι έπεται φυσικά η συνέχεια και για τις δυο ομάδες...

Super Cup: Άρης Πετεινού και Ορφέας έπαιξαν μπάλα και δίδαξαν ήθος

Δεν υπάρχουν σχόλια