GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έβρος: Πυροσβεστικές δυνάμεις από την Κρήτη στη μάχη με τις φλόγες

Στον Έβρο έχουν μεταβεί οι Κρητικοί πυροσβέστες προκειμένου να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους στην κατάσβεση των καταστροφικών πυρκαγιών πο...


Στον Έβρο έχουν μεταβεί οι Κρητικοί πυροσβέστες προκειμένου να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους στην κατάσβεση των καταστροφικών πυρκαγιών που καίνε για 13η μέρα τη Θράκη.

Περίπου 11 οχήματα με το σύνολο των Κρητικών πυροσβεστών, ξεκίνησαν εχθές το πρωί μετά από εντολή του Αρχηγείου της Π.Υ για να δώσουν μία ακόμη δύσκολη μάχη.

Οι δασοκομάντο από το νησί ενίσχυσαν σημαντικά το έργο της πυρόσβεσης και στην Πάρνηθα, όπου έσβησαν δύο μεγάλες εστίες.

Είναι άγνωστο το πόσο καιρό θα χρειαστεί να παραμείνουν εκτός Κρήτης, αφού όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία των επιχειρήσεων κατάσβεσης στην περιοχή του Έβρου.

Μόνο συγκίνηση μπορεί να προκαλέσει η ανάρτηση των Κρητικών πυροσβεστών που έχουν μεταβεί στη βόρεια Ελλάδα προκειμένου να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους στην κατάσβεση των πυρκαγιών.

Σε ανάρτηση σε προσωπικές τους σελίδες στο fb, δύο κρητικοί πυροσβέστς αναφέρουν με συγκίνηση: 

«Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας, συνάδελφοι και μη: Σήμερα το πρωί μιλήσαμε με το ΠΕΚΕ Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης και τους ενημερώσαμε ότι ξεκινάμε για τον Έβρο. Ξαφνικά ο εκφωνητής του κέντρου και χωρίς να το σκεφτεί είπε στον διπλανό του… «τα αδέρφια μας από την Κρήτη έρχονται να βοηθήσουν..!». Η συγκίνησή μας ατελείωτη αδέρφια μας στον Έβρο!!! Είμαστε μαζί σας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές…». 




Δεν υπάρχουν σχόλια