GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός 2-0: Τα βρήκε… σκούρα-Έχασε πέναλτι ο Άλεξιτς για τους Σερραίους

Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός 2-0… Τα βρήκε… σκούρα η ομάδα του Πειραιά στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Super League 1, στο «Γεώργιος Καραϊσκά...


Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός 2-0… Τα βρήκε… σκούρα η ομάδα του Πειραιά στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Super League 1, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αλλά τελικά λύγισε την αντίσταση του Πανσερραϊκού, που έχασε μάλιστα και πέναλτι με τον Άλεξιτς, όταν το σκορ ήταν 0-0.

  • Μπιέλ και Ελ Αραμπί τα γκολ για τους ερυθρόλευκους.
  • Θα πρέπει να καταγραφεί επίσης ότι από το 4ο λεπτό της συνάντησης ο Πανσερραϊκός έπαιζε με 10 παίκτες… Σκληρό φάουλ του Χάγιεκ στον Μπιέλ, που έβγαινε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού. Σε όλο το ματς, επομένως, με παίκτη λιγότερο…Τελικά, ο Πεπ Μπιέλ ήταν αυτός, που έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» και έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό, με γκολ στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης, ωστόσο εννιά λεπτά νωρίτερα ο Πανσερραϊκός θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ, αν ο Κόστα Άλεξιτς δεν έχανε το πέναλτι.

Η εσχάτη των ποινών δόθηκε μετά από χρήση VAR για χέρι, αλλά η εκτέλεση κατέληξε στο δοκάρι. Κι αφού δεν έγινε το 0-1 για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, έγινε το 1-0 για την ομάδα του Μαρτίνεθ.

Έτσι, στο 63′ ο Ολυμπιακός προηγήθηκε…

Ο Μπιέλ κατέβασε ωραία την μπάλα με το στήθος και με δυνατό σουτ με το αριστερό έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό.

Βέβαια, η ομάδα του Πειραιά θα μπορούσε να είχε πάρει κεφάλι στο σκορ, πολύ νωρίτερα και δη στο 24′, αν ο Γιώργος Μασούρας δεν έχανε τεράστια ευκαιρία, η οποία έγινε μάλιστα και θέμα συζήτησης στο Twitter.

Τελικά, στο 85′ ο Πεταυράκης έκανε πέναλτι στον Φορτούνη και στο  87′ ο Ελ Αραμπί έκανε το 2-0 από την άσπρη βούλα. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, που σημείωσε την πρώτη νίκη στο Πρωτάθλημα, στην πρεμιέρα…

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ραμόν (46΄Κίνι), Καμαρά (76’ Ιμπόρα), Καρβάλιο (46’ Ελ Κααμπί), Αλεξανδρόπουλος (58’ Φορτούνης), Μασούρας (46’ Σκάρπα), Μπιέλ, Ελ Αραμπί.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Τσοβάν, Ντανκερλούι, Πηλέας (75’ Μασκανάκης), Πεταυράκης, Χάγιεκ, Γκοτζαμανίδης, Θυμιάνης, Στάικος (75’ Ουεντραόγκο), Μούργος (38’ Τομάς), Χατζηστραβός (59’ Αυλωνίτης), Άλεκσιτς (59’ Γούλερι).

Δεν υπάρχουν σχόλια