GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καύσωνας Κλέων-Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό – Πού θα φτάσει η θερμοκρασία την Παρασκευή

  Ακόμα περισσότερο θα ανέβει την Παρασκευή η θερμοκρασία. Από την Κυριακή μέχρι και την Τρίτη θα έχουμε  μικρή πτώση της θερμοκρασίας και α...

 


Ακόμα περισσότερο θα ανέβει την Παρασκευή η θερμοκρασία. Από την Κυριακή μέχρι και την Τρίτη θα έχουμε μικρή πτώση της θερμοκρασίας και αύξηση των ανέμων στο Αιγαίο, στην Εύβοια, στην Αττική, στην Βοιωτία και στην ανατολική Πελοπόννησο, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού που έδωσε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Μάλιστα, μεγάλος θα είναι ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιάς στις παραπάνω περιοχές.

Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας το κύμα καύσωνα αναμένεται να ενταθεί ξανά στις περιοχές που θα υπάρξει διάλειμμα από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει παντού την Παρασκευή με εξαίρεση τα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όπου υπάρχουν ενδείξεις για μεμονωμένες καταιγίδες που θα έχουν υποχωρήσει όμως μέχρι το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα γυρίσουν σε περισσότερο βορειοδυτικούς, όχι τόσο ενισχυμένοι αλλά ιδιαίτερα ξηροί. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 43 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας. Κοντά στη θάλασσα και στα νησιά η θερμοκρασία θα είναι ελαφρώς χαμηλότερη αλλά με αυξημένη σχετική υγρασία.

Η Αττική θα έχει ηλιοφάνεια όλη μέρα, με ανέμους από διάφορες διευθύνσεις στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 27 με 41 βαθμούς Κελσίου.

Η Κεντρική Μακεδονία θα έχει επίσης ηλιοφάνεια, με βόρειους-βορειοδυτικούς ανέμους στα 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία στους 27 με 42 βαθμούς Κελσίου.

Ενίσχυση των ανέμων θα έχουμε την Κυριακή στο ανατολικό Αιγαίο, στα βόρεια-βορειοδυτικά Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες, στην Εύβοια, στην Αττική, στη Βοιωτία, στην ανατολική Πελοπόννησο και στην Κρήτη φέρνοντας μικρή πτώση της θερμοκρασίας αλλά και αύξηση του κινδύνου για εκδήλωση πυρκαγιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια