GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBALΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Γιατί δέχτηκα την τιμητική πρόταση και έγινα Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών της ΣΕΚΕ!

Ο πρώτος Έλληνας πρώην Πρωθυπουργός που ανέλαβε μια τέτοια θέση σε μια μεγάλη Συνεταιριστική εταιρεία και ο βασικός λόγος είναι ένας! Η Τρομ...

Ο πρώτος Έλληνας πρώην Πρωθυπουργός που ανέλαβε μια τέτοια θέση σε μια μεγάλη Συνεταιριστική εταιρεία και ο βασικός λόγος είναι ένας! Η Τρομερή αγάπη του για τον Αλέξανδρο Κοντό που όχι μόνο δεν τον "εγκατέλειψε" ποτέ....αλλά "τρέφει" την ίδια μεγάλη Αγάπη για τον Πολιτικό Μέντορά του!

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου των εταιρειών της Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (ΣΕΚΕ Α.Ε.) αναλαμβάνει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Και το γεγονός ήδη έχει πάρει όχι μόνο Πανελλήνια αλλά και Βαλκανική και Ευρωπαϊκή διάσταση....

Αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδος πρώην Πρωθυπουργός λέει "ΝΑΙ" και αναλαμβάνει μια τόσο μεγάλη ευθύνη, δίνοντας τεράστιο κύριος στη ΣΕΚΕ  του Ιδρυτή της Αλέξανδρου Μπαλτατζή! 

Πρόεδρος στην ουσία στον .... Βαλκανικό κορυφαίο Όμιλο της ΣΕΚΕ που ήδη προβεβλημένο όνομά της, αποκτάει έτσι πολύ υψηλότερη λάμψη.

Διότι μιλάει για τον Κώστα Καραμανλή και που και τώρα ίσως, είναι ο πλέον δημοφιλής Έλληνας Πολιτικός τουλάχιστον της τελευταίας 25είας! 

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ "ΕΠΕΙΣΑΝ" ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΝΑΙ ΑΛΛΆ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΉ ΚΑΙ Η ΣΤΕΝΉ ΤΟΥ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΟΝΤΟ!

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, «για το Δ.Σ. και όλη την οικογένεια της ΣΕΚΕ η εκλογή του κ. Κώστα Καραμανλή στην Προεδρία του Ομίλου είναι ιδιαίτερα τιμητική. Είναι βέβαιο ότι η διοικητική του εμπειρία, οι γνώσεις του, οι διεθνείς του επαφές, το μεγάλο ενδιαφέρον του για τον πρωτογενή τομέα και η φροντίδα του για τον αγροτικό κόσμο θα συμβάλουν αποτελεσματικά στην ενίσχυση της στρατηγικής ανάπτυξης που με δυναμισμό ακολουθεί η εταιρία τα τελευταία χρόνια, τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά, παραμένοντας πιστή στις αξίες και τις αρχές που πρεσβεύει ο συνεταιριστικός της χαρακτήρας για τη στήριξη της ελληνικής πρωτογενούς παραγωγής».

Η ΣΕΚΕ αποτελεί πρότυπο επιτυχημένης συνεταιριστικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα της χώρας μας, με κερδοφόρα πορεία και διαχρονικά σημαντική προσφορά στις τοπικές κοινωνίες.

Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή σχολίασαν τα εξής, για την απόφασή του να δεχθεί να αναλάβει τη θέση του προέδρου της ΣΕΚΕ

«Μετά την ανακοίνωση της απόφασής του να ολοκληρώσει την κοινοβουλευτική του πορεία, ο κ. Κώστας Καραμανλής δέχτηκε πολλές και αξιόλογες προτάσεις συνεργασίας.

Η εξόχως τιμητική πρόταση του ΔΣ της ΣΕΚΕ να αναλάβει τη θέση του προέδρου του Ομίλου πληροί μια σειρά από κριτήρια που βάρυναν στην τελική απόφαση του κ. Καραμανλή να την κάνει αποδεκτή» σημειώνουν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού και προσθέτουν:

«- Η σημασία του πρωτογενούς τομέα για την ελληνική οικονομία, την περιφερειακή ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή είναι τεράστια.

 •    
  Η ΣΕΚΕ δεν ανήκει, δεν διοικείται, δεν εξαρτάται από ένα φυσικό πρόσωπο. Είναι μια συνεταιριστική επιχείρηση που ουσιαστικά ελέγχεται από τους ίδιους τους παραγωγούς.
 •    
  Η ΣΕΚΕ είναι μια πρότυπη, σύγχρονη, υγιής, δυναμικά αναπτυσσόμενη και εξωστρεφής ελληνική επιχείρηση. Με δεσπόζουσα θέση στην εγχώρια αγορά, αλλά και ισχυρή και συνεχώς αυξανόμενη παρουσία στη ΝΑ Ευρώπη.
 •    
  Η ΣΕΚΕ βρίσκεται τώρα στη φάση της υλοποίησης ενός νέου φιλόδοξου επιχειρηματικού σχεδίου που αφορά στη συγκέντρωση, επεξεργασία, τυποποίηση και προώθηση στην ελληνική αλλά κυρίως στις ξένες αγορές επώνυμων αγροτικών προϊόντων (ελαιολάδου, μελιού, φρούτων και χυμών).
 •    
  Η ΣΕΚΕ έχει έδρα την Ξάνθη και κέντρο των δραστηριοτήτων της τη Θράκη. Η συμβολή της στην οικονομική ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή αλλά και την προοπτική της Θράκης είναι ιδιαίτερα σημαντική».

H ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΕ

Η Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (ΣΕΚΕ Α.Ε) με μεγάλη χαρά καλωσορίζει ως Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου των εταιριών της τον πρώην Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή.

Για το Δ.Σ και όλη την οικογένεια της ΣΕΚΕ η εκλογή του κ. Κώστα Καραμανλή στην Προεδρία του Ομίλου είναι ιδιαίτερα τιμητική. Είναι βέβαιο ότι η διοικητική του εμπειρία, οι γνώσεις του, οι διεθνείς του επαφές, το μεγάλο ενδιαφέρον του για τον πρωτογενή τομέα και η φροντίδα του για τον αγροτικό κόσμο θα συμβάλλουν αποτελεσματικά στην ενίσχυση της στρατηγικής ανάπτυξης που με δυναμισμό ακολουθεί η εταιρία τα τελευταία χρόνια, τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά, παραμένοντας πιστή στις αξίες και τις αρχές που πρεσβεύει ο συνεταιριστικός της χαρακτήρας για τη στήριξη της ελληνικής πρωτογενούς παραγωγής.

Ποια είναι η ΣΕΚΕ

Η ΣΕΚΕ ιδρύθηκε το 1947 από τον μεγάλο συνεταιριστή και πολιτικό ηγέτη Αλέξανδρο Μπαλτατζή και την συγκροτούν συνεταιριστικές οργανώσεις από περιοχές κυρίως της Βόρειας Ελλάδας.

Η εταιρία έχει έδρα την Ξάνθη  και διαθέτει θυγατρικές εταιρίες και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στις περισσότερες γειτονικές χώρες. Προμηθεύεται αγροτικά προϊόντα από περισσότερους από 11.000 καπνοπαραγωγούς και απασχολεί συνολικά πάνω από 1000 εργαζόμενους στις χώρες που ασκεί δραστηριότητα.

Πεδίο της δραστηριότητάς της είναι η μεταποίηση και εξαγωγή καπνών σε περισσότερες από 30 χώρες, η παραγωγή, επεξεργασία και εξαγωγή φρούτων και η παραγωγή και εμπορία ποιοτικών ελληνικών αγροδιατροφικών προϊόντων ( ελαιόλαδο, ελιές, μέλι και χυμοί).

Η ΣΕΚΕ αποτελεί πρότυπο επιτυχημένης συνεταιριστικής εταιρίας που δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα της χώρας μας, με κερδοφόρα πορεία και διαχρονικά σημαντική προσφορά στις τοπικές κοινωνίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια