GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Ποια είναι τα πρόσωπα που θα λάβουν μέρος

Σε ηγετικό επίπεδο μεταφέρεται πλέον ο διάλογος, που αποκαταστάθηκε μετά τις εκλογές, μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας με τη συνάντηση, που θα δι...


Σε ηγετικό επίπεδο μεταφέρεται πλέον ο διάλογος, που αποκαταστάθηκε μετά τις εκλογές, μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας με τη συνάντηση, που θα διεξαχθεί στο Βίλνιους, στη Λιθουανία, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Μιλλιέτ».

Προστίθεται πως εάν η συνάντηση είναι θετική, μπορεί να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Συμβουλίου Συνεργασίας Υψηλού Επιπέδου μεταξύ των δύο χωρών στα τέλη του καλοκαιριού ή το φθινόπωρο.

Εάν ληφθεί απόφαση, υπάρχει πιθανότητα η συνάντηση Ερντογάν-Μητσοτάκη να γίνει στη Θεσσαλονίκη…

Ποιοι θα είναι «παρών»

Στο μεταξύ και σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ από την Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, οι δύο ηγέτες δεν θα έχουν κατ΄ ιδίαν συνάντηση, αντίθετα αναμένονται τουλάχιστον οκτώ άτομα να είναι παρόντες στη συζήτηση.

Τα πρόσωπα, που έχουν «κλειδώσει» και θα συμμετέχουν στη συζήτηση είναι ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, αλλά και ο Τούρκος ομόλογός του, Χακάν Φιντάν.

Άλλα πιθανά πρόσωπα που αναμένεται να είναι παρόντες από την πλευρά της Ελλάδας, είναι οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού, Ά. Μπούρα και Α. Παπαδοπούλου ενώ από την πλευρά της Τουρκίας ο Εκπρόσωπος Τύπου και Επικεφαλής Σύμβουλος του Προέδρου της Τουρκίας, Ακίφ Τσαγατάι Κιλίτς και ένας Τούρκος υφυπουργός Εξωτερικών, χωρίς ωστόσο να έχει καθοριστεί ακόμη


Δεν υπάρχουν σχόλια