GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στήριξη στον Μ. Τσέπελη δίνει η ΝΔ για τις Δημοτικές εκλογές, σύμφωνα με δημοσίευμα των «Παραπολιτικών»

Τις περιοχές και τα ονόματα των υποψηφίων Δημάρχων που θα στηρίξει ή στηρίζει η Νέα Δημοκρατία, δημοσιεύουν τα parapolitika.gr και σύμφωνα μ...


Τις περιοχές και τα ονόματα των υποψηφίων Δημάρχων που θα στηρίξει ή στηρίζει η Νέα Δημοκρατία, δημοσιεύουν τα parapolitika.gr και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, το κόμμα της ΝΔ, θα παρέχει την στήριξή του στον Μανώλη Τσέπελη, νυν Δήμαρχο Ξάνθης.

Κάτι επίσημο βέβαια μέχρι στιγμής δεν έχει βγει από το ίδιο το κόμμα, όμως εκείνο που θα πρέπει να πούμε, είναι ότι το εν λόγω μέσο ενημέρωσης, είναι φίλα προσκείμενο στην ΝΔ και έχει δυνατές προσβάσεις, κάτι που δίνει μπόνους στην αξιοπιστία ειδήσεων οι οποίες αφορούν το κόμμα της ΝΔ.

Το αν θα επαληθευτεί αυτή η είδηση ή όχι, θα το δούμε το επόμενο διάστημα και εφόσον επίσημα ανακοινωθεί η στήριξη του Κυβερνώντος κόμματος στο πρόσωπο του Μανώλη Τσέπελη, μιας και υπάρχουν ακόμη δύο υποψήφιοι Δήμαρχοι στην Ξάνθη, που προέρχονται από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που επιτρέπει σε αρκετούς να λένε ότι, θα τηρηθούν αποστάσεις προκειμένου να μη δημιουργηθεί θέμα.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι στιγμής είναι σενάρια τα οποία απλά περιμένουμε να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν όπως προαναφέραμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια