GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΣΟΦΙΑ ΨΩΜΑ: Ορκίστηκε δημοτική σύμβουλος, ξεκίνησε την προεκλογική της καμπάνια για την Περιφέρεια με Μέτιο.

  Η Σοφία Ψωμά έκλεισε τον κύκλο της για το Δήμο Ξάνθης, προτιμώντας να κατέβει υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του ...

 

Η Σοφία Ψωμά έκλεισε τον κύκλο της για το Δήμο Ξάνθης, προτιμώντας να κατέβει υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου.

Όπως είχαμε γράψει αποκλειστικά, την περασμένη Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023, η Σοφία Ψωμά αφού προηγουμένως παραιτήθηκε από τη θέση της  Γεν. Γραμματέως του Δήμου Ξάνθης ξεκίνησε ήδη την προεκλογική της καμπάνια για την Περιφέρεια ΑΜΘ αφού κατεβαίνει υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος ΑΜΘ με το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Μέτιου, ενισχύοντας το βιογραφικό της και με αυτό της δημοτικής συμβούλου Ξάνθης πλέον. 

Η ίδια σχολίασε την ανάληψη των νέων της καθηκόντων ως νέα δημοτική σύμβουλος Ξάνθης, ευχαρίστησε και πάλι τον Δήμαρχο Τσέπελη γιατί την είχε κάνει γεν. γραμματέα του Δήμου Ξάνθης. 

Σημειώνουμε ότι μετά την απόφαση της Σοφίας Ψωμά να παραιτηθεί απο γεν. γραμματέας και να ορκιστεί δημοτική σύμβουλος, γίνεται πλέον πρώτος αναπληρωματικός δημοτικός σύμβουλος ο Χρήστος Καραπαπάζογλου. 

Ήδη πάντως η Σοφία Ψωμά ξεκίνησε την προεκλογική της καμπάνια ως υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος Ξάνθης, θεωρώντας ότι "έκλεισε ο κύκλος της πλέον για τον Δήμο Ξάνθης" .

Απόφαση, αναμενόμενη για μας... και ειδικά τώρα που "βουλιάζει" το καράβι ...

Αναλυτικά η λιτή  ανάρτησή της:

Αποτελεί μεγάλη χαρά, αλλά και ιδιαίτερη τιμή για μένα, η εκλογή μου ως δημοτική σύμβουλος.
Θα ήθελα για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Ξάνθης κύριο Μανώλη Τσέπελη για την εμπιστοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια