GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χαλκιδική-Ν. Φλογητά: Αστυνομικοί πέταξαν ξανά 81χρονο ανάπηρο έξω από το σπίτι του!

Εικόνες ντροπής για ακόμη μια φορά στη Χαλκιδική, αφού αστυνομικοί πέταξαν ξανά τον 81χρονο ανάπηρο έξω από το σπίτι του «με το έτσι θέλω».


Εικόνες ντροπής για ακόμη μια φορά στη Χαλκιδική, αφού αστυνομικοί πέταξαν ξανά τον 81χρονο ανάπηρο έξω από το σπίτι του «με το έτσι θέλω».

Για μια ακόμα φορά η αστυνομία εισέβαλε χθες, με τη συνοδεία δικαστικού επιμελητή, στο σπίτι του 81χρονου ανάπηρου συνταξιούχου Θεόφιλου Τζοχουνίδη στα Φλογητά Χαλκιδικής και με τη βία τον έβγαλε στον δρόμο μαζί με την κόρη του, ενώ προχώρησε και σε αλλαγή κλειδαριών στο ακίνητο, που πλειστηριάστηκε από fund, σύμφωνα με τον rizospasti.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες, στις 30 Ιούνη, ο κ. Τζοχουνίδης, έπειτα από έναν διαρκή και μαχητικό αγώνα και με προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου όπου είχε προσφύγει με ασφαλιστικά μέτρα, είχε επιστρέψει στο σπίτι του.

Χθες, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το δικαστήριο στο Πρωτοδικείο Πολυγύρου, όπου ζητήθηκε αναβολή της εκδίκασης, στο σπίτι μπήκαν ξανά με τη βία οι αστυνομικοί και τον πέταξαν έξω με το αναπηρικό του καροτσάκι.

Στο σημείο συγκεντρώθηκαν κάτοικοι της περιοχής προκειμένου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον Θ. Τζοχουνίδη και στην οικογένειά του, ενώ το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Κεντρικής Μακεδονίας καλεί τους κατοίκους και τους φορείς της περιοχής σε νέα κινητοποίηση σήμερα Τρίτη στις 7 μ.μ. έξω από το σπίτι, απαιτώντας να μην πεταχτεί έξω από το σπίτι του ο 81χρονος, όπως είχε γίνει και στο παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια