GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τραμπζονσπόρ-ΑΕΚ 1-3: Έτοιμη για τα προκριματικά του Champions League

Τραμπζονσπόρ-ΑΕΚ 1-3… Έτοιμη για τα προκριματικά του Champions League έδειξε η Ένωση, αν αναλογιστεί κανείς την εμφάνιση στην Τραπεζούντα, σ...


Τραμπζονσπόρ-ΑΕΚ 1-3… Έτοιμη για τα προκριματικά του Champions League έδειξε η Ένωση, αν αναλογιστεί κανείς την εμφάνιση στην Τραπεζούντα, στη φιλική αναμέτρηση, η οποία αποτέλεσε πρόβα τζενεράλε για τις αναμετρήσεις της στην Ευρώπη.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο μέρος, χάρη στα γκολ των Λιβάι Γκαρσία (31′) και Ελίασον (41′).

Μεσολάβησε η στιγμιαία ένταση μεταξύ Μπακασέτα και Σιμάνσκι στο 37ο λεπτό για να έρθει η μείωση του σκορ στο δεύτερο μέρος.

Για την ακρίβεια, ο Μάξι Γκόμες μετά από ασίστ του Μπακασέτα μείωσε στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης, για να έρθει ωστόσο το τρίτο τέρμα της ΑΕΚ με τον Φαν Βέερτ στο 76′.

  • Χαμένα πέναλτι

Μάλιστα, στο 69′ η ομάδα του Αλμέιδα έχασε και πέναλτι, το οποίο αστόχησε ο Λιβάι Γκαρσία, αφού ο τερματοφύλακας της τουρκικής ομάδας σε δύο χρόνους ήταν εκεί και κράτησε το 2-1.

Βέβαια, πέναλτι έχασε και η Τραμπζονσπόρ. Μετά από το 3-1.

Για την ακρίβεια, ήταν στο 81’, όταν ο Μάνταλος έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, με τον Αθανασιάδη ωστόσο να μαντεύει σωστά και με σπουδαία επέμβαση σε δυνατό χτύπημα του Μπακασέτα να λέει δυνατό «όχι»!

Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ έβγαλε ενέργεια, διάθεση, ποιότητα στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο και μάλιστα πήρε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας και έδειξε αν μη τι άλλο πανέτοιμη για την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Ουγκουρτσάν, Ντενσβίλ, Μπένκοβιτς, Λάρσεν, Ερεν, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Αμπντουλκαντίρ, Βίσκα, Τρεζεγκέ, Γκόμεζ.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς (46’ Αθανασιάδης), Ρότα (46’ Σιντιμπέ), Βίντα (9’ λ.τρ. Μήτογλου), Μουκουντί, Χατζισαφί (73’ Μοχαμάντι), Σιμάνσκι (46’ Γαλανόπουλος), Ελίασον (46’ Άμραμπατ), Γιόνσον (63’ Πιζάρο), Πινέδα (46’ Γκατσίνοβιτς / 79’ Ζίνι), Τσούμπερ (63’ Μάνταλος), Γκαρσία (73’ Φαν Βέερτ).

Δεν υπάρχουν σχόλια