GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πανελλήνιος διαγωνισμός Microsoft Office Specialist: Τρία Πανελλαδικά μετάλλια για την Καβάλα

Με το 5ο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο για την Καβάλα επέστρεψε από την Αθήνα η Αλκμήνη Γαϊταντζή. Η Αλκμήνη είναι η νέα πρωταθλήτρια Ελλάδας στ...


Με το 5ο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο για την Καβάλα επέστρεψε από την Αθήνα η Αλκμήνη Γαϊταντζή. Η Αλκμήνη είναι η νέα πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Excel. Ετοιμάζει βαλίτσες για Florida, όπου και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist.

Η Αλκμήνη Γαϊταντζή είναι από την Καβάλα, φοιτήτρια Πληροφορικής στο ΔΙ.ΠΑ.Ε. και μαθήτρια της σχολής Πληροφορικής ExpertIN .Είναι 3 συνεχόμενες φορές φιναλίστ  στους Εθνικούς τελικούς Excel. Το 2019 είχε διακριθεί κατακτώντας την 8η θέση, το 2022 κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο και φέτος ήταν η χρονιά της. Εμπειρία, δουλειά και γνώσεις ήταν τα σκαλοπάτια για την φετινή της επιτυχία.

Στα 21 χρόνια του διαγωνισμού η Αλκμήνη είναι μόλις το τρίτο κορίτσι που κερδίζει πρωτάθλημα στο Excel. Η Αλκμήνη είναι το 3ο χρυσό μετάλλιο για την Καβάλα την τελευταία τετραετία στην εφαρμογή του Excel, γνώριμη με τους προηγούμενους Καβαλιώτες πρωταθλητές (Χρήστος Κιοφτετζής 2019, Ανδρέας Ναλμπάντης 2021).


Αργυρή Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Word αναδείχθηκε η Καβαλιώτισσα Γεωργία Μαρουσιάδου. Η Γεωργία είναι φοιτήτρια Πληροφορικής στο ΑΠΘ και μαθήτρια της σχολής Πληροφορικής ExpertIN. Έχει πιστοποιήσει τις γνώσεις της σε βασικό και σε προχωρημένο επίπεδο με πολύ υψηλές βαθμολογίες. Το 2017 είχε τον υψηλότερο βαθμό πτυχίου στην Ελλάδα.  Τη φετινή  χρονιά ήταν η Τρίτη χρονιά που κυνήγησε ένα μετάλλιο, τις δύο προηγούμενες φορές (2019, 2022) είχε τερματίσει στην 4η θέση Πανελλαδικά.


Το τρίτο μετάλλιο για τον νομό Καβάλας κέρδισε ο Νικόλαος Μπόσκος, μαθητής Λυκείου στο Γενικό Λύκειο Περάμου και μαθητής της Σχολής Πληροφορικής ExpertIN. Ο Νικόλαος Μπόσκος είναι ο νέος Αργυρός πρωταθλητής στο Excel. Ο Νίκος έχει διεκδικήσει άλλες δύο φορές μια υψηλή θέση στον διαγωνισμό. Το 2021 είχε τερματίσει στην 8η θέση Πανελλαδικά και το 2022 στην 4η. Ας ευχηθούμε όλοι να είναι ο Νίκος ο επόμενος Πρωταθλητής για την Καβάλα.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η σχολή ExpertIN της Καβάλας,  κέρδισε την φετινή χρονιά και το Χρυσό μετάλλιο στο PowerPoint, με το Σωτήρη Κούρο, κάτοικο Παλλήνης Αττικής, καθώς επίσης και το Χάλκινο μετάλλιο με τον Αλέξανδρο-Αδάμ Λεκάκη κάτοικο Δράμας. Οι δύο μαθητές προετοιμάστηκαν εξ αποστάσεως από τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδας Microsoft Office Specialist, Ασλανίδη Παναγιώτη. Η ExpertIN απαριθμεί πλέον 17 πανελλήνια μετάλλια μέσα σε 5 χρόνια.


























 

Δεν υπάρχουν σχόλια