GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Γεμάτο με εκδηλώσεις το πρόγραμμα της Λευκής Νύχτας στην Καβάλα, τη στιγμή που κάποιοι, θεωρώντας κτήμα τους τη διοργάνωση στην Ξάνθη, ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο, εκτός από αυτό

Σερφάροντας στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έπεσε μπροστά μου εντελώς τυχαία, μια φυτογραφία με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων...


Σερφάροντας στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έπεσε μπροστά μου εντελώς τυχαία, μια φυτογραφία με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τη Λευκή Νύχτα στην Καβάλα και αμέσως έκανα κάποιες συγκρίσεις με την Ξάνθη, διαπιστώνοντας το χάος που υπάρχει ανάμεσα στην αντίληψη θεσμικών παραγόντων της γειτονικής πόλης με αυτούς της Ξάνθης.

Για παράδειγμα διαπιστώνει κανείς πως όταν αυτοί που θέλουν μια πετυχημένη Λευκή Νύχτα, απομακρύνονται και το καταφέρνουν από τη μιζέρια, τότε δεν γίνεται να μην μιλάμε για πετυχημένη διοργάνωση. Όταν αυτοί που πρέπει να κυνηγήσουν όσο τίποτε άλλο την διοργάνωση της Λευκής Νύχτας, ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό, τότε σίγουρα δεν μπορούμε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Καβάλα ήθελε τη Λευκή Νύχτα, τη διεκδίκησε και την έκανε θεσμό που συγκεντρώνει τεράστιο όγκο επισκεπτών με θετικό πρόσημο στα ταμεία των επιχειρήσεών της, τη στιγμή που στην Ξάνθη, αν και η τελευταία διοργάνωση είχε πετυχημένο χαρακτήρα, είδαμε για μια ακόμη φορά κάποιους εγκλωβισμένους στη μιζέρια τους, να την πολεμούν.


Όπως και να έχει, σίγουρα εγώ δεν θα είμαι αυτός που θα κατευθύνει την πορεία της αγοράς, μιας και ορισμένοι θεωρούν ότι τα ξέρουν όλα, αλλά και σίγουρα δεν είναι δική μου αυτή η δουλειά.

Σήμερα όμως, δημοσιεύω το πρόγραμμα της Λευκής Νύχτας που διοργανώνει η Καβάλα και εσείς απλά κάντε σύγκριση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια