GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Να ΔΕΕΠ να μάλαμα

Ούτε μια προεκλογική εκδήλωση δεν κατάφεραν να διοργανώσουν τα τεραστίων διαστάσεων στελέχη της ΝΔ στο εκλογικό τους Κέντρο. Από Κυριακή σε ...


Ούτε μια προεκλογική εκδήλωση δεν κατάφεραν να διοργανώσουν τα τεραστίων διαστάσεων στελέχη της ΝΔ στο εκλογικό τους Κέντρο. Από Κυριακή σε Τετάρτη και βλέπουμε…

Ειλικρινά είναι από τις ελάχιστες φορές που βλέπω το κόμμα της ΝΔ στην Ξάνθη στα χειρότερά του, από άποψη οργάνωσης.

Θα μου πείτε πως από την στιγμή που τα κεντρικά έκαναν τα δικά τους για να «εκλεγεί» το ΔΣ στην ΔΕΕΠ, ήταν λογικό να ακολουθήσει και αυτή η εικόνα. Μια εικόνα που σίγουρα δεν αρμόζει σε ένα κόμμα εξουσίας.

Υποτίθεται λοιπόν τα στελέχη, θα διοργάνωναν εκδήλωση – εγκαίνια εκλογικού κέντρου του Κόμματος την Κυριακή, αλλά μετά το ξανασκέφτηκαν και είπαν για Τετάρτη, πως στο τέλος «ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι».

Κόμμα εξουσίας λένε, με τέσσερα χρόνια σταθερής διακυβέρνησης της Χώρας και φθάσανε στο και πέντε για να κάνουν μια εκδήλωση η οποία μάλλον τελικά δεν θα γίνει.

Ίσως να θεωρούν πως έχουν τους ψηφοφόρους στο τσεπάκι τους. Ίσως να θεωρούν πως θα χτυπήσουν πρωτιά στην Ξάνθη μιας και στη διάρκεια της θητείας τους περιόδευσαν (;) όσο κανείς άλλος, από άκρη σε άκρη της Ξάνθης, είδαν, έμαθαν, αφουγκραστήκαν τα προβλήματα της κοινωνίας και τα έλυσαν. Αλήθεια, μικροφωνική βρήκατε για την εκδήλωση που δεν θα κάνετε ή να κάνουμε έρανο ρε παλικάρια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια