GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φανάρι Ροδόπης: Ξεκίνησε η τουριστική περίοδος

Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να μην έχουν βελτιωθεί αρκετά , με την θερμοκρασία να παραμένει σε χαμηλά ακόμη επίπεδα  , τα πρώτα δείγματα της...

Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να μην έχουν βελτιωθεί αρκετά , με την θερμοκρασία να παραμένει σε χαμηλά ακόμη επίπεδα  , τα πρώτα δείγματα της τουριστικής κίνησης στο Φανάρι είναι όμως ορατά.

Ολη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και το βράδυ τα καταστήματα εστίασης δέχονται τα πρώτα ρεύματα τουριστών κυρίως από την γειτονική Βουλγαρία, δείγμα έναρξης της τουριστικής περιόδου και του τι πρόκειται να επακολουθήσει τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ωστόσο οι κάτοικοι του Φαναρίου επισημαίνουν το πρόβλημα που υπάρχει με την κατάσταση των δρόμων από την εξέλιξη των εργασιών του βιολογικού καθαρισμού , τόσο από την σκόνη όσο και από την κατάσταση της ασφάλτου, αλλά θεωρούν ότι θα προχωρήσουν αρκετά γρήγορα για να προλάβουν την αποκορύφωση της καλοκαιρινής σεζόν.

Επίσης αναφέρουν την  έντονη εμφάνιση κουνουπιών  ακόμη και αυτές τις ημέρες που ο καιρός δεν έχει βελτιωθεί , παρά τους ψεκασμούς που γίνονται στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια