GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τουρκία: Το αεροπλανοφόρο Αναντολού κόβει… βόλτες στο Αιγαίο

Στο Αιγαίο πλέει το αεροπλανοφόρο «Αναντολού» της Τουρκίας.


Στο Αιγαίο πλέει το αεροπλανοφόρο «Αναντολού» της Τουρκίας.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την τελετή παράδοσής του στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, υπογράμμισε πως με το Αναντολού «θα γίνουμε μια χώρα που αλλάζει το παιχνίδι, μια από τις πρώτες στον κόσμο».

Το τουρκικό αεροπλανοφόρο Αναντολού πέρασε χθες (2/5) από τα Στενά των Δαρδανελλίων και σήμερα, Τετάρτη (3/5) αναμένεται να καταπλεύσει στην Πούντα της Σμύρνης.

Όπως μετέδωσε σχετικά η ΕΡΤ, το πλοίο, τις προηγούμενες ημέρες, ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Κωνσταντινούπολης και μάλιστα ήταν ανοικτό για τους επισκέπτες, καθώς αποτελεί σημείο αναφοράς. προβολής και ισχύος για την Τουρκία και το Τουρκικό Ναυτικό.

Για την παρουσία του Αναντολού στη Σμύρνη, είχε μιλήσει ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του στην πόλη το περασμένο Σάββατο λέγοντας πως κράτησαν την τελευταία εβδομάδα πριν από τις εκλογές για να βρίσκεται το αεροπλανοφόρο στο λιμάνι της.

Είχε σημειώσει δε πως η παρουσία του Αναντολού στη Σμύρνη στέλνει μήνυμα, χωρίς να διευκρινίζει ωστόσο τον αποδέκτη αυτού.


Δεν υπάρχουν σχόλια