GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τόσο δύσκολο είναι Χρήστο Μέτιο να βάλεις την υπογραφή σου για να ξεκινήσει τη λειτουργία του το Δημόσιο ΚΤΕΟ στην Ξάνθη!!!!

Εκτεθειμένος απέναντι στην κοινωνία της Ξάνθης είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κ. Κουρτίδης και αυτό εξαιτίας της καθυστέρησης στην έναρξη...


Εκτεθειμένος απέναντι στην κοινωνία της Ξάνθης είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κ. Κουρτίδης και αυτό εξαιτίας της καθυστέρησης στην έναρξη λειτουργίας του Δημόσιου ΚΤΕΟ στην περιοχή μας.

Ο Κώστας Κουρτίδης από την πλευρά του, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ολοκληρωθούν άμεσα οι εργασίες προκειμένου ο χώρος να είναι λειτουργικός και να μπορεί να εξυπηρετήσει το κοινό, όμως όπως πληροφορίες μας αναφέρουν, η υπόθεση στο άνοιγμα του Δημοσίου ΚΤΕΟ κολλάει στον Περιφερειάρχη Χ. Μέτιο, ο οποίος για λόγους που μόνο ο ίδιος γνωρίζει, δεν βάζει την υπογραφή του.

Βέβαια θα μου πείτε πως αν την βάλει τώρα προεκλογικά, θα δημιουργήσει θέματα, μιας και από τη μια θα υπάρξουν αντιδράσεις από τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ, όπως έγινε και στο άκουσμα της υπόθεσης αυτής και από την άλλη ίσως το χαρακτηρίσουν κάποιοι προεκλογικό τερτίπι. Όπως και να έχει, εκείνο που μένει είναι πως εκτεθειμένος είναι μόνο ο Κ. Κουρτίδης, που μέχρι σήμερα έχει δηλώσει αρκετές φορές πως το ΚΤΕΟ θα ξεκινήσει άμεσα τη λειτουργία του και όχι ο Χ. Μέτιος που μάλλον με τις επαφές του για τις ερχόμενες εκλογές ασχολείται περισσότερο, παρά με σημαντικά θέματα όπως αυτό


Δεν υπάρχουν σχόλια