GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με κάθε λαμπρότητα οι Απόστρατοι Ξάνθης τίμησαν την Αγία Ειρήνη

Στην Ιερά Μονή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης, οι Απόστρατοι Ξάνθης τίμησαν τη μνήμη της Αγίας Ειρήνης το 2ήμερο 4-5 Μαΐου. Των πανηγυρικώ...


Στην Ιερά Μονή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης, οι Απόστρατοι Ξάνθης τίμησαν τη μνήμη της Αγίας Ειρήνης το 2ήμερο 4-5 Μαΐου. Των πανηγυρικών εκδηλώσεων και των Ιερών Ακολουθιών μετά αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος, προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης & Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονας με τον εφημέριο της Μονής και τον διάκονο Νεκτάριο.

Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο βίο και στο νόημα του ονόματος της Αγίας Ειρήνης, την προσφορά της γυναίκας στην κοινωνία και ευχήθηκε σε όλους να έχουν την χαρά της Αναστάσεως και την Ειρήνη του Θεού, ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Τέλος έκανε μνεία και για την ηγουμένη Σέργια, που έφυγε τόσα πρόωρα από κοντά μας.

Τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Εμμανουήλ Τσέπελης, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Πασχάλης Γιώρης, 2μελής αντιπροσωπεία του Διοικητή Δ΄ΣΣ, οι πρόεδροι: του Παραρτήματος Ξάνθης της ΕΑΑΣ κ. Ιωάννης Κουτσαϊμάνης, του Συνδέσμου Εφέδρων κ. Ιωάννης Σπυριδόπουλος, με τον αντιπρόεδρο κ. Φίλιππο Μαλουσάρη που ήταν και εκπρόσωπος του Δημάρχου Αβδήρων, της ΙΡΑ Ξάνθης κ. Χρήστος Ιωαννίδης, της ΣΚΑ Ξάνθης ο αντιπρόεδρος και η ταμίας κ.κ. Απόστολος Κανδυλάκης – Αφροδίτη Τσούφη αντίστοιχα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Ξάνθης και ο πρόεδρος της αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος την παραμονή της εορτής και φυσικά πολλοί συνάδελφοι ιδιαίτερα οι παλιοί οι οποίοι γαλουχήθηκαν με τις πρεσβείες της Αγίας.

Και τις δύο ημέρες ακολούθησε μικρή δεξίωση προς τιμή όλων όσων παραβρέθηκαν στην Ιερά Μονή, προσφορά της Ένωσης μας.

Η Ένωση μας ευχαριστεί ΘΕΡΜΑ όσους απάντησαν θετικά στην πρόσκληση μας και παραβρέθηκαν και εύχεται η Αγία Ειρήνη να μας χαρίζει Υγεία.

Και του χρόνου.










Δεν υπάρχουν σχόλια