GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θεσσαλονίκη-Εκδικητική πορνογραφία: «Το βίντε

Μια 47χρονη, θύμα εκδικητικής πορνογραφίας στη Θεσσαλονίκη, καταγγέλλει πως όχι απλά δεν έχει διαγραφεί αλλά «το βίντεο παίζει παντού, χρόνι...


Μια 47χρονη, θύμα εκδικητικής πορνογραφίας στη Θεσσαλονίκη, καταγγέλλει πως όχι απλά δεν έχει διαγραφεί αλλά «το βίντεο παίζει παντού, χρόνια μετά την καταγγελία μου».

Ειδικότερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό φακό της ΕΡΤ τονίζει πως «το πρώτο συναίσθημα ήταν σοκ, δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να συμβεί σε μένα κάτι τέτοιο.

Δεύτερον, υπήρξαν αμφίδρομα συναισθήματα, περίπλοκα, τη μία είχα νεύρα, την άλλη είχα τάσεις φυγής, κρίσεις πανικού».

Σημειώνει ακόμα πως μέχρι σήμερα βλέπει σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου βίντεο με προσωπικές στιγμές που είχε με τον πρώην σύντροφό της λέγοντας μάλιστα πως «μια ζωή θα εκμεταλλεύονται άλλοι αυτά τα βίντεο, μια ζωή θα τρέχουν στο ίντερνετ και μια ζωή εγώ θα είμαι μέσα στον θυμό και στην ταραχή».

Αρνείται τις κατηγορίες

Ο 46χρονος πάλι κατηγορούμενος, αρνείται τις εις βάρος του κατηγορίες με το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης να επαναλαμβάνει την ποινή των 15 μηνών φυλάκισης που είχε επιβληθεί πρωτόδικα στον ίδιο, παρά την απουσία του από το δικαστήριο.

«Είχε πει πως θα το κρατήσει για να το έχει και να το βλέπει και μετά θα το διαγράψει. Φυσικά, δεν το διέγραψε ποτέ», σημειώνει η 47χρονη ενώ όπως τονίζει ο Αστέριος Πλάτσκος, συνήγορος υποστήριξης κατηγορίας, «το θέμα είναι ότι η ζημιά έχει γίνει.

Από ‘κει και πέρα έχει αναπαραχθεί το βίντεο από άλλους και πλέον διακινείται στο διαδίκτυο, το βλέπει οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο».

Τέλος, σημειώνεται πως η γυναίκα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, θα προσφύγει και στα αστικά δικαστήρια για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων.

















Δεν υπάρχουν σχόλια