GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Προς ΔΕΕΠ Ν. Ξάνθης, πρώην ΝΟΔΕ, νυν Αλεξ. Νταμπουρατζή, Γ. Λυπηρίδη ενταύθα: Τι έγινε βρε παλικάρια, βρήκατε μικροφωνική ή να κάνουμε έρανο

Ο απόλυτος διασυρμός για το κόμμα της ντεμέκ εξουσίας της Νέας Δημοκρατίας για την Ξάνθη. Δεν είχαν τα «πνευμόνια» να βάλουν από την τσέπη τ...


Ο απόλυτος διασυρμός για το κόμμα της ντεμέκ εξουσίας της Νέας Δημοκρατίας για την Ξάνθη. Δεν είχαν τα «πνευμόνια» να βάλουν από την τσέπη τους ή να ζητήσουν από τους υποψήφιους βουλευτές πέντε φράγκα για να βρουν μικροφωνική για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κόμματος.

Αν ήταν έτσι κ. Πρόεδρε της ΔΕΕΠ προθυμοποιούμαστε έστω και τις τρεις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής περιόδου να παίξουμε δωρεάν τη διαφήμιση του κόμματος ως μέσα ενημέρωσης και να καλύψουμε τις δαπάνες για την μικροφωνική. Ειδάλλως είμαστε στη διάθεσή σας, αν μας ζητήσετε, να προβούμε και σε έρανο για το «κόμμα εξουσίας».

Είναι η χειρότερη των χειροτέρων διοίκηση της Νέας Δημοκρατίας στον κομματικό μηχανισμό της Ξάνθης που έχει περάσει όλα τα τελευταία χρόνια. Χειρότερη ακόμη και από του Μωραΐτη, ο οποίος προσπαθούσε να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα πολιτικά συμφέροντα.

Αλέξη και Γιώργο αυτά σήμερα σας τα γράφει κάποιος ο οποίος ήταν δεύτερος εκλεγμένος σε ψήφους, ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ και όχι σολ τασάκ τοποθετημένος. Σας τα γράφει κάποιος ο οποίος σήκωνε το ανάστημα και προθυμοποιούνταν να δουλέψει αφιλοκερδώς για να πληρωθούν τα χρέη των ενοικίων των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στη Βόγδου, όταν εσείς δεν ξέρατε που πέφτουν τα γραφεία. Σας το λέει κάποιος που όταν αυτός έδινε άνισους αγώνες και μάχες υπερασπιζόμενος τη Νέα Δημοκρατία, ο πολυθεσίτης και όψιμος κομματάρχης στην ΑΜΘ της ΝΔ δεν ήξερε τι θα πει Νέα Δημοκρατία. Αυτή είναι η κατάντια σας, αυτό είναι το αίσχος σας. 

Αν είχατε «πνευμόνια» και εγκαίνια προεκλογικού κέντρου θα κάνατε αλλά και την μικροφωνική θα μπορούσατε να είχατε βρει.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια