GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οι Ξανθιώτες τραγουδούν το «και μαζί και μόνος πάλι νιώθω μόνος», όταν αντικρίζουν συνθήματα τύπου «Μαζί»…

Βρέθηκα τις τελευταίες ημέρες σε αρκετά πηγαδάκια συμπολιτών μας, οι οποίοι όλως τυχαίως στην κουβέντα που κάναμε για τις εκλογές, μου ανέφε...


Βρέθηκα τις τελευταίες ημέρες σε αρκετά πηγαδάκια συμπολιτών μας, οι οποίοι όλως τυχαίως στην κουβέντα που κάναμε για τις εκλογές, μου ανέφεραν πως είναι ενοχλημένοι σε μεγάλο βαθμό από τα μεγάλα κόμματα, αλλά προτιμούν τη σταθερότητα από την αστάθεια, αναγνωρίζοντας πως κάποια θετικά στοιχεία είχε η διακυβέρνηση της χώρας από τη ΝΔ.

Η κουβέντα δεν άργησε να επεκταθεί και στα τοπικά, όπου συζητώντας για τους υποψήφιους όλων των κομμάτων, φτάσαμε και στα συνθήματα που ο κάθε υποψήφιος θέλει να περάσει. Αρκετή κουβέντα έγινε για την λέξη «μπροστά», που χρησιμοποιείται από αρκετούς, με τους συνομιλητές μου χαριτολογώντας να επισημαίνουν πως με τόσο μπροστά, πάλι πίσω βλέπουν να πηγαίνουμε, ενώ στο άκουσμα του συνθήματος «μαζί», κάποιοι άρχισαν να τραγουδούν το γνωστό λαϊκό άσμα, «και μαζί και μόνος, πάλι νιώθω – είμαι μόνος».

Σίγουρα τα πειράγματα κατά την προεκλογική περίοδο, ειδικότερα από ανθρώπους που έχουν την αίσθηση του χιούμορ, είναι ένα κομμάτι που όλοι το επιθυμούν, μιας και η Ξάνθη, έχει πληρώσει ακριβά τις κόντρες οπαδών υποψηφίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια