GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει «ωμή παρέμβαση του τουρκικού προξενείου» στις εκλογές στη Ροδόπη

Η Ροδόπη είναι η μοναδική από τις 59 περιφέρειες που γράφτηκε με τα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο ήδη άρχισαν να βγαίνουν τα… εσωκομματικά μαχαί...


Η Ροδόπη είναι η μοναδική από τις 59 περιφέρειες που γράφτηκε με τα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο ήδη άρχισαν να βγαίνουν τα… εσωκομματικά μαχαίρια.

Το γεγονός ότι στην περιοχή επικράτησε ο ΣΥΡΙΖΑ κλοφείλεται, όπως αποδεικνύουν τα τελικά αποτελέσματα, στη «γραμμή» που έδωσε το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής σε μεγάλο μέρος της μουσουλμανικής μειονότητας που συστηματικά χειραγωγεί, προς εξυπηρέτηση των σκοπιμοτήτων της Άγκυρας.

Η εκλογή του εκλεκτού του τουρκικού προξενείου Φερχάτ Οζγκιούρ που επικράτησε με συντριπτική πλειοψηφία έναντι του έως πρότινος βουλευτή του κόμματος Δημήτριου Χαρίτου, προκάλεσε την αντίδραση της Ελένης Λαφτσή, στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης στον δήμο Κομοτηνής που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έκανε ευθέως λόγο για «ωμή και αισχρή παρέμβαση» χαρακτηρίζοντας τον νεοεκλεγέντα βουλευτή : «Ερντογανικό».

Σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η ίδια καταφέρεται -χωρίς να τον κατονομάζει- εναντίον του Φερχάτ Οζκιούρ χαρακτηρίζοντάς τον «αριστερό δεκανίκι» όπως επίσης και εναντίον όσων «προσπαθούν να περάσουν στην κοινή γνώμη αυτή την παρέμβαση της Τουρκίας ως νίκη ενός αριστερού χώρου».

Έγραψε συγκεκριμένα : «Συγχαρητήρια στο τουρκικό προξενείο που για άλλη μια φορά κατάφερε να παρέμβει στα πολιτικά πράγματα στη Ροδόπη! Συγχαρητήρια και σε όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια του ερντογανικού κράτους να εκλέξει το υποτιθέμενο αριστερό δεκανίκι τους ως βουλευτή στη Ροδόπη. Συγχαρητήρια και σε όσους προσπαθούν να περάσουν στην κοινή γνώμη αυτή την παρέμβαση της Τουρκίας ως νίκη ενός αριστερού χώρου. Θα σας στενοχωρήσω αλλά αυτή η υποβοηθούμενη εκλογή ούτε αριστερή ούτε προοδευτική στο ελάχιστο είναι. Είναι μόνο παρέμβαση ωμή και αισχρή!»























 



Δεν υπάρχουν σχόλια