GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άρση της απαγόρευσης αλιείας στον Έβρο

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς ανακαλείται η απαγόρευση αλιείας ιχθύων και λοιπών υδρόβιων οργανισμών, με κάθε μέσ...


Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς ανακαλείται η απαγόρευση αλιείας ιχθύων και λοιπών υδρόβιων οργανισμών, με κάθε μέσο και εργαλείο, στις περιοχές ευθύνης τους, όπως είχε οριστεί με προηγούμενες αποφάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η αλιεία επιτρέπεται από την Τρίτη 16-5-2023 και ώρα 8:00 π.μ. στις εξής περιοχές:

 Στην περιοχή ευθύνης της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου: στον ποταμό Έβρο και το Δέλτα αυτού, στους χείμαρρους Ειρήνη (Μαΐστρου), Λουτρού, Αρδανίου, Προβατώνα, στα ρέματα Μαυρόρεμα, Διαβολόρεμα, στον υδροταμιευτήρα Αλεξανδρούπολης, φράγματος Καβησσού, στους παραποτάμους του Έβρου, σε κανάλια και σε λοιπούς υδάτινους σχηματισμούς γλυκού νερού.

 Στην περιοχή ευθύνης της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Ορεστιάδας: στον ποταμό Έβρο, στους παραποτάμους Άρδα και στον Ερυθροπόταμο, στα φράγματα Θεραπειού και Πετρωτών, στις τάφρους Πυθίου και Τ16 Ορεστιάδας, στα μικροφράγματα Αλεποχωρίου, Ασβεστάδων, Βρυσικών, Δόξας, Μεταξάδων και Παλιουρίου, στο Γουρουνόρεμα Ασημένιου, σε κανάλια και σε λοιπούς υδάτινους σχηματισμούς.

Απαγορεύεται η αλιεία στο Φράγμα Κομάρων καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους γιατί με την υπ΄ αριθμ. 18869/23-04-2013 απόφαση του Γ. Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακ.-Θράκης (ΦΕΚ 249/Δ/2013) ιδρύεται το Καταφύγιο Άγριας ζωής με την επωνυμία «Φράγμα Κομάρων».


















 

Δεν υπάρχουν σχόλια