GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ο Στράτος Κοντός ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ξάνθης

Ξάνθη, 16/05/2023 Είναι κοινή πεποίθηση ότι διανύουμε μια κοινωνικά και πολιτικά φορτισμένη εποχή.


Ξάνθη, 16/05/2023

Είναι κοινή πεποίθηση ότι διανύουμε μια κοινωνικά και πολιτικά φορτισμένη εποχή.
Τα εκλογικά ορόσημα του επικείμενου εξαμήνου, από τις εθνικές έως τις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου, έχουν αξία μόνο εάν αποτελέσουν εφαλτήριο για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας, για την ανάταξη των τοπικών κοινωνιών μας, για την αντιστροφή του κλίματος απαξίωσης της ελληνικής περιφέρειας και των υγιών δυνάμεων που ζουν και δραστηριοποιούνται σε αυτήν.

Πίστευα ανέκαθεν και συνεχίζω ακράδαντα να πιστεύω ότι η Αυτοδίοικηση είναι το φυσικό πεδίο όπου τέτοιες δυνάμεις αναπτύσσονται δημιουργικά, εκφράζονται ειλικρινά, συνεργάζονται αρμονικάκαι υπερβαίνουν τις διαχωριστικές γραμμές τους για το καλό του τόπου.

Φίλες και φίλοι,

Τέσσερα χρόνια πριν, αποφασίσαμε με την οικογένειά μου να εγκατασταθούμε στον τόπο όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Την πόλη που αγάπησα βιωματικά. Την Ξάνθη όλων μας, προσδοκώντας την βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας. 

Πολύ γρήγορα όμως διαπίστωσα ότι ο Δήμος μας έχει μείνει πίσω στο παρελθόν μην μπορώντας να ακολουθήσει τις αλλαγές που το σήμερα προστάζει. Έχει χάσει την αίγλη του, έχουν θαμπώσει τα χίλια χρώματά του και έχει απογοητεύσει τους πολίτες του, που έχουν πάψει πλέον να ελπίζουν στην βελτίωση της καθημερινότητάς τους. 

Σήμερα, έχοντας αφουγκραστεί πλήρως τα προβλήματα του Δήμου μας είμαι αποφασισμένος να εργαστώ σκληράγια ένα καλύτερο αύριο με όχημα την εμπιστοσύνη σας και εργαλεία τις ιδέες της Αυτοδιοίκησης. Να δουλέψω για να ανταποδώσω στην Ξάνθη μας όσα μου προσέφερε. Για να ξαναβρεθεί στην θέση που της αξίζει. 

Λαμβάνω σήμερα την τιμή να σας ανακοινώσω ότι στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 θα εκτεθώ στην κρίση σας ως υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, επικεφαλής ενός αδέσμευτου και πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου συμπολιτών μας που διακατέχονται από άδολη αγάπη για τον Δήμο μας και συμμερίζονται την αναγκαιότητα να κάνει αυτή το πολυπόθητο άλμα προς το μέλλον. Να αφήσει πίσω όσα την κρατούν στο παρελθόν.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα έχω τη χαρά να σας παρουσιάσω τους πολύτιμους συνεργάτες που θα πλαισιώσουν αυτό το εγχείρημα καθώς και το προγραμματικό πλαίσιο που το συνοδεύει.

Μόνη δύναμη για να πολλαπλασιαστεί αυτό το μήνυμα είναι η δική σας στήριξη. Η δική σας συμμετοχή. Το δικό σας όραμα. Σας καλώ όλους να αγκαλιάσετε αυτή τη νέα προσπάθεια και σας ζητώ να αφοσιωθούμε όλοι μαζί με όρεξη, αποφασιστικότητα, ανιδιοτέλεια και τιμιότητα σε αυτόν τον αγώνα, για εμάς και τα παιδιά μας. 

Με εκτίμηση,

  • Στράτος Κοντός
  • Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης 



Δεν υπάρχουν σχόλια