GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γ. Καραγιάννης, υφυπουργός υποδομών: “Να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στην Ξάνθη για εθνικούς, κοινωνικούς και οικονομικούς λόγους”

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιώργος Καραγιάννης επισκέφθηκε σήμερα εργοτάξια της Εγνατίας Οδού σε Θεσσαλονίκη, Καβάλα και Ξάνθη.


Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιώργος Καραγιάννης επισκέφθηκε σήμερα εργοτάξια της Εγνατίας Οδού σε Θεσσαλονίκη, Καβάλα και Ξάνθη.

Το απόγευμα  επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην Ξάνθη  και συζήτησε με τον πρόεδρο και τα μέλη  της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ του Νομού Ξάνθης

Στη συνέχεια παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ:

«Επισκέφθηκα ένα μεγάλο έργο υποδομής το οποίο πραγματοποιείται στο Νομό Ξάνθης και στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, το έργο του Δημαρίου. Ένα πολύ μεγάλο έργο το οποίο είναι στο τελικό του στάδιο, μέχρι τέλη του χρόνου θα έχει υλοποιηθεί. Πήγα είδα την πορεία αυτού του έργου. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και η ηγεσία του υπουργείου υποδομών έχει δημοπρατήσει και το υπόλοιπο κομμάτι και ο στόχος μας είναι στο επόμενο χρονικό διάστημα να ολοκληρώσουμε τη δημοπράτηση όλου αυτού σημαντικού κάθετου άξονα, το οποίο θα αλλάξει τις μετακινήσεις από τη γείτονα χώρα τη Βουλγαρία και από την Ανατολική Μακεδονία και Θρακη.

Είναι ο τρίτος σταθμος μιας περιοδείας που ξεκίνησε από  τη Θεσσαλονίκη, πήγα στην Καβάλα, τη Δράμα και τις  Κρηνιδες για να διαπιστώσω ο ίδιος  πως εξελίσσεται ο κάθετος άξονας.  Πρέπει να βγάλουμε και τη Δράμα από την απομόνωση ουσιαστικά με δύο κάθετους αξονες .


Βρίσκομαι στο εκλογικό κέντρο  της Νέας Δημορατίας στην Ξάνθη, σε λίγες ημέρες είναι οι εκλογές. Οι Ελληνες  πολίτες  το πρώτο που πρέπει να κάνουν είναι να προσέλθουν μαζικά στην κάλπη και να ψηφίσουν. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει ένα μεγάλο έργο, αυτό που ζητούμε απ’ όλους είναι να το αποτιμήσουν . Αυτά που είπαμε το 2019, περνώντας τρεις πολύ μεγάλες κρίσεις, την υγειονομική, την ενεργειακή και την οικονομική, τα καταφέραμε να ξεπεράσουμε εμπόδια και να φτάσουμε αυτή τη στιγμή να είναι η χώρα μας πρωτοπόρα στην Ευρώπη και να γραφει πολύ υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και πλέον όλοι οι Ελληνες να αισθανόμαστε περήφανοι.

Για εμενα είναι πολύ σημαντικό που βρίσκομαι στην Ξάνθη, γιατί θεωρώ σε αυτή την ακριτική γωνιά της  χώρας μας θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία για εθνικούς, κοινωνικούς  και οικονομικούς λόγους. Εδώ είναι το ενδιαφερον της δικής μας κυβέρνησης για να προχωρήσουν τα μεγάλα έργα υποδομής αλλά και να προχωρήσει  η ανάπτυξη με γοργούς  ρυθμούς.”


-Σε ερώτηση του «ΑΓΩΝΑ» αν τηρείται το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης αυτών των έργων, για τις καθυστερήσεις  που παρατηρούνται στα δημόσια έργα και τις παρεμβάσεις που γίνονται για  να παραδίδονται στην ώρα τους, ο υφυπουργός  δήλωσε:

“Τα μεγάλα δημόσια έργα  έχουν μια συνθετότητα και μια πολυπλοκότητα . Εχουμε ξεπεράσει όμως τα προβλήματα. Εχουμε ξεπεράσει όλα τα δύσκολα στάδια και είμαστε στην τελική φάση. Εκτιμούμε ότι στο τέλος του 2023 θα έχει τελειώσει αυτο το έργο. Ηδη δημοπρατήσαμε την επομενη εργολαβία,. Όλα αυτά έγιναν  με  την  κυβερνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, εκτιμούμε ότι από εδώ και πέρα θα τρέξουμε με πολύ γοργούς ρυθμούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια