GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κ. Κουρτίδης: Έχουμε εκπληκτικά παιδιά στην Ξάνθη

Για μία ακόμη φορά ο αντιπεριφερειάρχης της Ξάνθης, δεν έκρυψε την διάθεση του να σταθεί στο πλευρό των παιδιών που αντί για το παιγνίδι και...

Για μία ακόμη φορά ο αντιπεριφερειάρχης της Ξάνθης, δεν έκρυψε την διάθεση του να σταθεί στο πλευρό των παιδιών που αντί για το παιγνίδι και τις ανούσιες βόλτες, κοπιάζουν και στήνουν τα θεμέλια για το μέλλον τους.

Για μία ακόμη φορά δεσμεύθηκε ότι θα στηρίξει κάθε προσπάθεια αυτών των παιδιών, των εκπαιδευτικών και των γονιών, που παρόλες τις αντιξοότητες της εποχής κοπιάζουν, αγωνιούν προετοιμάζοντας μία καλύτερη μέρα για αυτά.

Δεν έκρυψε την συγκίνηση του ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κ. Κουρτίδης όταν έκανε αναφορά στην βράβευση των παιδιών στο Χατζιδάκειο,

Ο ίδιος αναφέρει σε ανάρτηση του: Επιβραβεύτηκαν από την Περιφέρεια ΑΜΘ οι μαθητές των Λυκείων και Γυμνασίων, που διακριθήκαν σε εγνωσμένου κύρους επιστημονικούς διαγωνισμούς και σε Ολυμπιακά αθλήματα. Μόνο περηφάνεια και χαρά δίνουν τα παιδιά αυτά, μαζί με τους εκπληκτικούς γονείς τους και τους ακούραστους εκπαιδευτικούς και προπονητές τους. Συνεχίστε και κατακτήστε τους στόχους σας.

  • Ερωτηθείς σχετικά ανέφερε.

Υπήρχε παιδί που πρώτευσε σε πανελλήνιο διαγωνισμό και που δεν θα δώσει εξετάσεις και θα μπεί στην σχολή της αρεσκείας του. Υπήρχαν παιδιά που πρωτεύσανε σε φυσικά μαθηματικά με πολλές δεξιότητες και σε κάθε κλάδο της επιστήμης για να καταλήξει γεμάτος συγκίνηση λέγοντας. «Έχουμε εκπληκτικά παιδιά στην Ξάνθη και αποτελούν το μέλλων της Ξάνθης».










Δεν υπάρχουν σχόλια