GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σχολεία: Πότε αρχίζει η περίοδος εξετάσεων για λύκεια και γυμνάσια;-Μέχρι πότε διαρκούν τα μαθήματα στην Πρωτοβάθμια;

Ειδικότερα, οι προαγωγικές εξετάσεις για μαθητές της Α’ και Β’ λυκείου αναμένεται να πραγματοποιηθούν από τι 23 Μαΐου έως και τις 15 Ιουνίου.


Ειδικότερα, οι προαγωγικές εξετάσεις για μαθητές της Α’ και Β’ λυκείου αναμένεται να πραγματοποιηθούν από τι 23 Μαΐου έως και τις 15 Ιουνίου.

Από την άλλη, οι τελειόφοιτοι θα έχουν τις ενδοσχολικές τους εξετάσεις από τις 23 έως και τις 30 του μήνα ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι Πανελλαδικές εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, για τα ΓΕΛ, τόσο ημερήσια όσο και εσπερινά, οι Πανελλήνιες θα αρχίσουν στις 2 Ιουνίου με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, ενώ στη συνέχεια, από τις 6 έως τις 21 Ιουνίου, οι μαθητές θα κληθούν να εξεταστούν στα μαθήματα Προσανατολισμού.

Για τα ΕΠΑΛ πάλι, ημερήσια και εσπερινά, η έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων θα γίνει την 1η Ιουνίου με το μάθημα των Νέων Ελληνικών και έπειτα θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις των μαθημάτων ειδικότητας, από 3 έως 16 Ιουνίου.

Σημειώνεται ακόμα πως οι εξετάσεις για τα ειδικά μαθήματα έχουν προγραμματιστεί για το διάστημα 17 έως 29 Ιουνίου.

Τι ισχύει για τα γυμνάσια και μέχρι πότε τα μαθήματα της Πρωτοβάθμιας;

Λίγο πριν το τέλος του Μαΐου και ειδικότερα στις 30 του μήνα, θα χτυπήσει το κουδούνι για τους μαθητές γυμνασίων για τελευταία φορά φέτος.

Οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις τους θα διεξαχθούν από 1 έως 15 Ιουνίου, ενώ όσον αφορά την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, τα τελευταία μαθήματα στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά θα είναι στις 15 Ιουνίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια