GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξάνθη: Θρίλερ με υπολείμματα υδραργύρου σε δημοτικό σχολείο!

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θράκη και για την ακρίβεια στην Ξάνθη, καθώς εντοπίστηκαν σε προαύλιο χώρου σχολείου υπολείμματα υδραργύ...


Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θράκη και για την ακρίβεια στην Ξάνθη, καθώς εντοπίστηκαν σε προαύλιο χώρου σχολείου υπολείμματα υδραργύρου!

Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε μάλιστα ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, Κωσταντίνος Κουρτίδης, σημειώνοντας πως εξετάστηκαν δάσκαλοι και μαθητές.

Η ανακοίνωση

«Κατά τις 12:30 το μεσημέρι υπήρξε ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για υπολείμματα υδραργύρου στις βρύσες του Προαυλίου χώρου στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Π. Κατραμίου.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν όλοι οι φορείς (ΠΥ Ξάνθης 9η ΕΜΑΚ Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Ξάνθης, Γραφείο Πολιτικής Προστασίας, Δήμο Ξάνθης, Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, Π.Ε. Ξάνθης και Αστυνομία Ξάνθης).

  • Νερό, Υδράργυρος
  • Η ποσότητα υδραργύρου απομακρύνθηκε άμεσα.

Για προληπτικούς λόγους τέσσερα παιδιά και δύο δασκάλες εξετάστηκαν στο Νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην υγεία τους.

Αναμένουμε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία πληροφορίες για το εάν κλείσει ή όχι το σχολείο.

Ο καθαρισμός θα ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ. Δεν υπάρχει κάποιος δημόσιος κίνδυνος για την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών ενώ ενημερώθηκε και η Αστυνομία Ξάνθης για τα περαιτέρω».


Δεν υπάρχουν σχόλια