GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΜΕ ΤΟΥΣ «ΜΠΡΟΣΤΑ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΕΩΝ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΔΗΓΩΝ!

  Χωρίς σχόλιο δημοσιεύω το δελτίο τύπου της παράταξης ΜΠΡΟΣΤΑ που χθες Δευτέρα βράδυ είχε και μυστική "συνάντηση" στελεχών όπως μ...

 

Χωρίς σχόλιο δημοσιεύω το δελτίο τύπου της παράταξης ΜΠΡΟΣΤΑ που χθες Δευτέρα βράδυ είχε και μυστική "συνάντηση" στελεχών όπως μαθαίνω αλλά περισσότερα θα μάθουμε φαντάζομαι απο το περιβάλλον του Φανουράκη!

(σ.σ. Φαντάζεστε αυτή η δημοτική παράταξη αν είχε άλλο επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τι "αέρα" θα είχε; Λέω...)

Η ανακοίνωση:

Με τον αέρα αλλαγής και της νέας δυναμικής που έχει πλέον η δημοτική μας παράταξη “ΜΠΡΟΣΤΑ”, καλωσορίζουμε έναν ακόμη νέο άνθρωπο της πόλης μας, τον Συμεών Συμεωνίδη.

Ο Συμεών κατάγεται από την Ξάνθη, είναι εκπαιδευτής υποψηφίων οδηγών, διατηρώντας στην πόλη της Ξάνθης μία από τις πιο σύγχρονες σχολές εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε θέματα ασφαλούς οδήγησης και οδηγικής συμπεριφοράς, θέματα για τα οποία αρθρογραφεί συχνά σε σχετικές ιστοσελίδες, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον έντυπο τύπο και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στα ζητήματα της ασφάλειας των οδών.

Είναι ενεργός πολίτης και υπήρξε μέλος μεγάλων τοπικών πολιτιστικών συλλόγων που ασχολούνται με την παράδοση, καθώς είναι ένας τομέας που επίσης αγαπά ιδιαίτερα.

Ο λόγος που αποφάσισε να συμμετέχει στη μεγάλη υπερκομματική δημοτική μας παράταξη, είναι ότι θέλει να συμβάλει ενεργά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας του πολίτη στο Δήμο μας μέσα από σχέδιο, πρόγραμμα και ουσιαστικές παρεμβάσεις στη ζωή και στην κινητικότητα στην πόλη.

  • Συμεών, σε ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη σου!!
  • Καλό αγώνα να έχουμε και καλή μας επιτυχία!!

Η παράταξή μας μεγαλώνει και δυναμώνει διαρκώς, συνεχίζουμε όλοι μαζί για να πάμε την Ξάνθη μας ΜΠΡΟΣΤΑ!!

  • Σάββας Μελισσόπουλος
  • Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια