GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Οι Ξανθιώτες έδωσαν δεύτερη ευκαιρία στον Σ. Τσιλιγγίρη. Αυτός θα την εκτιμήσει!!!

«Θα βοηθήσουμε και εμείς σε αυτή την κατεύθυνση», λένε οι στενοί του συνεργάτες.


«Θα βοηθήσουμε και εμείς σε αυτή την κατεύθυνση», λένε οι στενοί του συνεργάτες.

Καλώς ή κακώς, κατά την δική μας γνώμη κακώς έδωσαν δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον για να τους εκπροσώπηση με δεδομένο ότι την πρώτη 4ετία δεν δούλεψε για την Ξάνθη αλλά  οι Ξανθιώτες την περασμένη Κυριακή, έδωσαν μία δεύτερη ευκαιρία στον Σπύρο Τσιλιγγίρη τον οποίο και επανεξέλεξαν τοποθετώντας των εκ νέου στα βουλευτικά  έδρανα και φυσικά το ερώτημα που κρέμεται πάνω από την εκλογή του βουλευτή είναι απλό.

Ο βουλευτής Σ. Τσιλιγγίρης θα στηρίξει την Ξάνθη και τα προβλήματά της την δεύτερη τετραετία ή θα κάνει ότι έκανε στην πρώτη 4ετία που απείχε από την επίλυση των προβλημάτων της Ξάνθης;

Ο Σπύρος Τσιλιγγίρης, σε αυτή την εκλογική διαδικασία απέδειξε ότι διαθέτει έναν πολύ καλό εκλογικό μηχανισμό και οι «περίεργες» συμμαχίες του έδωσαν την πρωτιά.

Όπως και να έχει το όλο θέμα, ο βουλευτής θα πρέπει να φανεί αντάξιος  της εμπιστοσύνης των Ξανθιωτών οι οποίοι κατά ένα περίεργο λόγο, αντί να προσμετρήσουν την κοινοβουλευτική του απραξία, μέτρησαν προφανώς συγγένειες, γνωριμίες, επαφές και ότι άλλο βάνει ο νους του ανθρώπου εκτός από το αν πραγματικά αξίζει αυτήν την τιμή που του έκαναν οι Ξανθιώτες.

Όπως και αν έχει το όλο θάμα, η απόφαση των Ξανθιωτών, είναι αυτή και είναι σεβαστή και το όλο θέμα και ο χειρισμός του, μένει πλέον στο αν φανεί άξιος της εμπιστοσύνης των Ξανθιωτών, λόγω του ανύπαρκτου προτέρου  πολιτικού του βίου.

Οι στενοί του συνεργάτες και συνοδοιπόροι σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα, μας είπαν ότι ο βουλευτής Σ. Τσιλιγγίρης, έχει αντιληφθεί τα λάθη του παρελθόντος και θα έχει την πόρτα του βουλευτικού του γραφείου, του οποίου  ειρήσθω εν παρόδω είναι άγνωστο που βρίσκεται και ότι από εδώ και πέρα, θα ασχοληθεί με τα προβλήματα του τόπου. «Θα βοηθήσουμε και εμείς σε αυτή την κατεύθυνση» μας είπε με νόημα ο στενός του συνεργάτης.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια