GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Οργασμός» έργων στον Δήμο Αβδήρων.

  Ο Γ. Τσιτιρίδης συνεχίζει απτόητος να βελτιώνει την ποιότητα ζωής των Δημοτών

 
Ο Γ. Τσιτιρίδης συνεχίζει απτόητος να βελτιώνει την ποιότητα ζωής των Δημοτών
Μπορεί ο μικρόκοσμος των Καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας να έχει επικεντρωθεί στην προεκλογική περίοδο και στην τελευταία εβδομάδα που διανύουμε πριν την κάλπη, όμως στον Δήμο Αβδήρων τα έργα δεν έχουν τελειωμό.

«Οργασμός» έργων από πλευράς Δημοτικής Αρχής Τσιτιρίδη, με ασφαλτοστρώσεις σε οικισμούς του Δήμου, μετά από τη δημιουργία παιδικών χαρών.

Περνώντας πριν λίγες ημέρες από τη Φελώνη, είδα την παιδική χαρά του χωριού να προσφέρει απεριόριστη χαρά στα παιδιά του χωριού και ειλικρινά κατέληξα στο συμπέρασμα πως, σε όλους τους μικρούς Δήμους, άνθρωποι σαν τον Γ. Τσιτιρίδη θα έπρεπε να Διοικούν. Και αυτό γιατί από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ με τους συνεργάτες του, προσπαθεί να βρει τρόπους να φέρει μέσα από παραγωγικά έργα κόσμο πίσω και να τα ζωντανέψει.

Κάπως έτσι η Ελλάδα δεν θα αργοπέθαινε και δεν θα αντιμετώπιζε προβλήματα. Τι και αν κάποιοι κοιμούνται και ξυπνούν με την λέξη «εκλογές», ο Δήμαρχος Αβδήρων ασχολείται αποκλειστικά με θέματα του Δήμου και αφήνει τους άλλους απλά να ζουν στον εφιάλτη τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια