GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 57χρονου που εξαφανίστηκε από το Μοναστηράκι Φερών

Εξαφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Απριλίου 2023, ο Βασίλης Χαραλαμπίδης, κάτοικος Μοναστηρακίου Φερών του Δήμου Αλεξανδρούπολης και σύμφων...


Εξαφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Απριλίου 2023,
ο Βασίλης Χαραλαμπίδης, κάτοικος Μοναστηρακίου Φερών του Δήμου Αλεξανδρούπολης και σύμφωνα με τους οικείους του οι έρευνες που ξεκίνησαν την επόμενη ημέρα συνεχίζονται κι ακόμα δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνη του.

Σύμφωνα με τους οικείους του, που τον αναζητούν και επικοινώνησαν με το evros24.gr, o 57χρονος βγήκε από το σπίτι του το βράδυ της περασμένης Τρίτης για να πάει μια βόλτα στο καφενείο που χωριού, πεζός και από τη στιγμή εκείνη δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Όταν εξαφανίστηκε φορούσε στο κάτω μέρος ανοιχτό γκρι χρώμα φόρμα, κι από πάνω σκούρο γκρι φούτερ με κουκούλα και καφέ μποτάκια.

Ήδη έχουν ειδοποιηθεί οι αρμόδιες αρχές της Αστυνομίας, όπου μαζί με την Πυροσβεστική και Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ διερευνούν την περιοχή γύρω από το χωριό. Παράλληλα αναζητείται από τους συγχωριανούς τους, από φίλους και συγγενείς που ψάχνουν όλα τα πιθανά σημεία στα οποία θα μπορούσε να είχε πάει.

Σύμφωνα πάντα με τους οικείους του, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ίσως η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια