GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εκλογές 2023: Ξεκινά τις περιοδείες ο Κ. Μητσοτάκης – Συνεχείς συσκέψεις στη ΝΔ

«Θα ξαναρχίσω να γυρνάω την Ελλάδα και αυτό είναι απαίτηση που έχω από όλα τα στελέχη μας», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ στην πρώτη του συνέντευ...


«Θα ξαναρχίσω να γυρνάω την Ελλάδα και αυτό είναι απαίτηση που έχω από όλα τα στελέχη μας», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ στην πρώτη του συνέντευξη μετά τις εκλογές, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Θα αξιολογήσω πολύ προσεκτικά τη δουλειά που θα κάνουν τα στελέχη και έχω την απαίτηση να τρέξουν για το κόμμα όπως έτρεξαν για τον εαυτό τους», πρόσθεσε.

«Στις 21 Μαΐου νικήθηκε η τοξικότητα και η χυδαιότητα. Το ζητούμενο είναι οι πολίτες να επανα-βεβαιώσουν την αυτοδυναμία, να ξαναψηφίσουν τη ΝΔ», πρόσθεσε.

«Από αύριο το απόγευμα στο γραφείο αυτό θα κάθεται ο νέος υπηρεσιακός πρωθυπουργός. Εύχομαι να επιστρέψω σε αυτό το γραφείο. Πρέπει η ΝΔ να κερδίσει και αυτές τις εκλογές με ισχυρή πλειοψηφία. Σε κάθε εκλογή η κάλπη είναι άδεια. Πρέπει να ξαναγεμίσει με πολλά ψηφοδέλτια της ΝΔ», δήλωσε.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι αισθανόταν την ανταπόκριση των πολιτών στον πολιτικό λόγο της ΝΔ και στο μήνυμα της αισιοδοξίας. Είπε ότι κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ότι η ΝΔ θα είχε υπερδιπλάσσιο ποσοστό του δεύτερου κόμματος. «Με γεμίζει με περισσότερη ευθύνη για την επόμενη ημέρα. Οι πολίτες πιστεύω επιλέγουν θετικά ποιος πρέπει να κυβερνήσει τη χώρα την επόμενη τετραετία», σημείωσε.

Να σημειωθεί ότι στη ΝΔ εντείνονται οι συσκέψεις για τη δεύτερη προεκλογική εκστρατεία, εν όψει της νέα κάλπης που αναμένεται να στηθεί στις 25 Ιουνίου.

Στις συσκέψεις αποφασίστηκε, επίσης, να γίνουν 51 περιοδείες από βουλευτές και κομματικά στελέχη σε όλη την χώρα για να συνομιλήσουν με πολίτες, να προβάλουν την ανάγκη να προσέλθουν ξανά στις κάλπες ώστε να υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση και να παρουσιάσουν το σχέδιο για την επόμενη τετραετία. Άλλωστε, ο κ. Μητσοτάκης προειδοποίησε άπαντες τους βουλευτές που εκλέχθηκαν ότι αν θέλουν να έχουν ελπίδες για είσοδο στο υπουργικό σχήμα θα πρέπει να δώσουν σκληρή μάχη για την επικράτηση της ΝΔ διότι «πιο πολύ θα μετρήσει το τι έκαναν σε αυτές τις εκλογές από το τι σειρά εκλογής είχαν στις προηγούμενες».

Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης βγαίνει στο δρόμο από την Δευτέρα, οπότε και σχεδιάζεται να επισκεφθεί περιοχές της Δυτικής Αθήνας. Μία παραδοσιακά δύσκολη περιφέρεια για τη ΝΔ που όμως στις εκλογές της 21ης Μαΐου κατάφερε να έρθει πρώτο κόμμα και να κερδίσει και τους επτά δήμους. Ακολουθεί Τρίτη και Τετάρτη η Κρήτη που για πρώτη φορά βάφτηκε γαλάζια, ενώ Παρασκευή και Σάββατο θα περιοδεύσει στη Θεσσαλία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια