GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


SL1-ΑΕΚ VS ΠΑΟΚ: Πάρτι στην OPAP Arena με 4-0-Η βαθμολογία των play off

  Η ΑΕΚ διέλυσε τον ΠΑΟΚ, με 4-0 στην OPAP Arena, παραμένοντας μαζί με τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της βαθμολογίας των play off της Super Le...

 


Η ΑΕΚ διέλυσε τον ΠΑΟΚ, με 4-0 στην OPAP Arena, παραμένοντας μαζί με τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της βαθμολογίας των play off της Super League.

Στην OPAP Arena, η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, με τους φιλάθλους της Ένωσης που «διψάνε» για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος να γεμίζουν το γήπεδο.

Οι Θεσσαλονικείς έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, μόλις από το 10ο λεπτό της αναμέτρησης, καθώς αποβλήθηκε ο Κάργας με απευθείας κόκκινη κάρτα, μετά από έλεγχο του έγινε στο VAR, για σκληρό μαρκάρισμα στον Γιόνσον.

Ο διαιτητής αρχικά έδειξε κίτρινη κάρτα στον στόπερ του ΠΑΟΚ, όμως μετά από έλεγχο στο VAR, άλλαξε την αρχική του απόφαση.

Η ΑΕΚ πέτυχε το πρώτο γκολ στο 21ο λεπτό με τον Τσούμερ, ο οποίος είχε χάσει πριν άλλες δυο σπουδαίες ευκαιρίες.

Το δεύτερο γκολ ήρθε μόλις 3 λεπτά αργότερα, με τον Μουκουντί, ο οποίος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χατζισαφί.

Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας, σφυροκοπώντας συνεχώς τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε μια καλή στιγμή με τον Κωνσταντέλια.

Το τρίτο γκολ της Ένωσης ήρθε στο 77′ λεπτό από καταπληκτικό γκολ του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος σούταρε στο ύψος της μεγάλης περιοχής.

Ο Φερνάντεζ στο 86′ βάζει και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, με σουτ έξω από την περιοχή που βρήκε σε αμυντικό του ΠΑΟΚ και αιφνιδίασε τον Κοτάρσκι!

Στην επόμενη αγωνιστική, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο απόλυτο ντέρμπι κορυφής

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Άμραμπατ (70′ Ελίασον), Γιόνσον, Πινέδα (59′ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (70′ Φερνάντες) – Γκαρσία (79′ Φαν Βέερτ), Τσούμπερ (79′ Γαλανόπουλος).

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Κεντζιόρα, Ίνγκασον (67′ Σάστρε), Κάργας, Ρ. Σοάρες – Σβαμπ, Ντάντας (75′ Φ. Σοάρες) – Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (76′ Ολιβέιρα), Κωνσταντέλιας (75′ Μπίσεσβαρ) – Μπ. Τόμας (21′ Νάσμπεργκ).

Η βαθμολογία των play off της Super League




Δεν υπάρχουν σχόλια