GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ρωσία-Δολοφονία: Νεκρός, εκ των δημιουργών του εμβολίου Sputnik V – Βρέθηκε στραγγαλισμένος με ζώνη στο διαμέρισμά του!

Νεκρός ο δημιουργός του ρωσικού εμβολίου Sputnik V, Αντρέι Μποτίκοφ. Βρέθηκε στραγγαλισμένος με ζώνη στο διαμέρισμά του στη Μόσχα.


Νεκρός ο δημιουργός του ρωσικού εμβολίου Sputnik V, Αντρέι Μποτίκοφ. Βρέθηκε στραγγαλισμένος με ζώνη στο διαμέρισμά του στη Μόσχα.

Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ξεκίνησε έρευνα για τη δολοφονία του Αντρέι Μποτίκοφ, ενός από τους 18 επιστήμονες που εργάστηκαν για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, το ρωσικό Sputnik V, το 2020, αφού αναγνωρίστηκε ως ο άντρας που είχε στραγγαλιστεί μέχρι θανάτου, με μια ζώνη, στη βορειοδυτική Μόσχα.

Ήδη έχει συλληφθεί ένας 29χρονος, που κατηγορείται για τη δολοφονία του επιστήμονα, σύμφωνα με την Dailymail.

Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας είπε ότι βρήκαν τον ύποπτο στον «συντομότερο δυνατό χρόνο», αφού προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο του εγκλήματος.

Ισχυρίζονται ότι ομολόγησε το έγκλημα κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και αναφέρουν, επίσης, ότι ο κατηγορούμενος είχε ήδη διωχθεί για διάπραξη άλλου «σοβαρού» εγκλήματος.

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο ύποπτος, γνωστός ως Alexei Z, είχε περάσει 10 χρόνια στη φυλακή με την κατηγορία της παροχής σεξουαλικών υπηρεσιών.

Ο Αντρέι Μποτίκοφ ήταν ανώτερος ερευνητής στο Εθνικό Κέντρο Ερευνών για την Επιδημιολογία και τη Μικροβιολογία. Είχε εργαστεί στο παρελθόν στη Ρωσική Κρατική Συλλογή Ιών, D.I. Ivanovsky Ινστιτούτο Ιολογίας ως ανώτερος επιστήμονας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια