GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ευμοίρου στον Δήμο Ξάνθης

Ξεναγός η κ. Χαριτωνίδου η οποία αφου έλυσε τα προβλήματα του τουρισμού της Ξάνθης, βρήκε και άλλο ρόλο, αυτού του ξεναγού.


Ξεναγός η κ. Χαριτωνίδου η οποία αφου έλυσε τα προβλήματα του τουρισμού της Ξάνθης, βρήκε και άλλο ρόλο, αυτού του ξεναγού.

Το Δημαρχείο Ξάνθης επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ευμοίρου, συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους, στο πλαίσιο του προγράμματος των εκπαιδευτικών επισκέψεων.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης υποδέχτηκε τις μαθήτριες και τους μαθητές της πρώτης και της τρίτης τάξης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, μίλησε μαζί τους και απάντησε στις ερωτήσεις τους.

Οι παιδικές χαρές, οι αθλητικές υποδομές στο Εύμοιρο αλλά και σε όλον τον Δήμο, τα όρια του Δήμου, όπως και τα καθήκοντα του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν μερικά από τα θέματα για τα οποία θέλησαν να μάθουν οι μικροί μας συμπολίτες.

Την ξενάγησή τους ανέλαβε η κυρία Χαριτωνίδου που όπως φαίνεται έλυσε τα προβλήματα του τουρισμού στην Ξάνθη, η οποία ενημέρωσε τα παιδιά, σχετικά με τις δημοτικές υπηρεσίες, τα θέματα που διεκπεραιώνονται αλλά και την προσπάθεια των εργαζομένων για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας και την εξυπηρέτηση των πολιτών.













Δεν υπάρχουν σχόλια