GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παραλίγο να χάσει τη ζωή του ο ηλικιωμένος που χτύπησαν προ ημερών οι γνωστοί άγνωστοι, μπουκάροντας στο σπίτι του και ληστεύοντας με απειλή όπλου.

Ακούει κανείς ή πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να ξυπνήσετε μετά!!!


Ακούει κανείς ή πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να ξυπνήσετε μετά!!!

  Πριν μέρες, είχαμε αποκαλύψει για την ένοπλη ληστεία σε διώροφη οικία στην έξοδο της Ξάνθης προς Λάγος. Ο ηλικιωμένος τον οποίο σακάτεψαν στην κυριολεξία οι δράστες, νοσηλεύθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης για λίγες ημέρες και έλαβε εξιτήριο, όμως δυστυχώς όπως φάνηκε, από τα χτυπήματα προκλήθηκε αιμάτωμα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του αρκετές ημέρες μετά και να χρειαστεί να εγχειριστεί στο Νοσοκομείο Καβάλας, όπου όπως τόνισαν οι Γιατροί, στο τσακ γλίτωσε τη ζωή του.

Αναρωτιόμαστε τόσες ημέρες μετά το περιστατικό, για το τι θα συνέβαινε αν ο άνθρωπος αυτός έχανε τη ζωή του και ποιος ή ποιοι θα καταδίκαζαν τους δικούς του ανθρώπους, αν έπαιρναν τον νόμο στα χέρια τους.

Η απορία των συγγενών του ηλικιωμένου είναι, το αν θα πρέπει να κάθονται μέσα στα σπίτια τους, αμπαρωμένοι με τα όπλα ανά χείρας, αφού κανένας εκ του κράτους, δεν είναι ικανός να τους προστατέψει.

Εμείς φυσικά ρωτάμε για ακόμα μια φορά, που βρίσκεται αυτή η υπόθεση, αν έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες, αν συνεχίζονται ή όχι οι έρευνες και αν ακούει κανείς τα όσα συμβαίνουν και γιατί δεν λαμβάνονται μέτρα, πριν να θρηνήσουμε θύματα… 

Δεν υπάρχουν σχόλια