GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η ΜΑΙΡΗ ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ; ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ

Η ΜΑΙΡΗ ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ; ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ

  • Η ΜΑΙΡΗ ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΠΡΩΤΗ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ;
  • ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ

Στη Ξάνθη σίγουρα και ΕΠΙΣΗΜΑ κατεβαίνει υποψήφια βουλευτής με την Ν.Δ. η άφθαρτη και εργασιομανής Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης Μαίρη Τσιακίρογλου. Η οποία ήδη στην πόλη σαρώνει όχι μόνο στους νέους και στις γυναίκες αλλά και στους παλιούς…που πονάνε την πόλη και θέλουν όχι “άφαντους” πολιτικούς, αλλά σεμνούς και εργατικούς που θα ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ για τον πολίτη και τον τόπο μας!!!

Μήπως θα ‘χουμε την πρώτη ΓΥΝΑΙΚΑ βουλευτή στην πολιτική ιστορία της Ξάνθης; Καθότι η Μαίρη Τσακίρογλου χάρις στην απλότητα, σεμνότητα και εργατικότητα της, είναι ΑΓΑΠΗΤΗ σε όλους!!! Και αυτό ήδη φαίνεται από τις ομάδες δουλειάς που την πλαισιώνουν, αφού εκτός των άλλων, είναι και “παιδί” της πιάτσας με πολλά χαρίσματα!!!

Και ήδη “κλέβει” καρδιές των πολιτών που τώρα την γνωρίζουν

Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε, ο πατέρας Σωτήρης, ετοιμάζει το πολιτικό γραφείο της Μαίρης Τσιακίρογλου που βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της πόλης δίπλα στην οικογενειακή επιχείρηση. Είναι ένας υπέροχος χώρος όπως μαθαίνουμε, που καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου πολιτικού γραφείου. Μάλιστα ακούσαμε και τον όμορφο «σχεδιασμό» και αυτό συνάγεται από το γεγονός ότι η οικογένεια έχει φιλίες πολλών ετών. Επειδή το πολιτικό γραφείο της Μαίρης Τσιακίρογλου  έχει αρκετά σκαλοπάτια και οι … κάπως περασμένης ηλικίας φίλοι και υποστηριχτές της Μαίρης δεν θα μπορούν να τα ανέβουν, μαθαίνουμε ότι  θα περιμένουν την Μαίρη στον προσβάσιμο χώρο του εστιατορίου για να την δουν.

Όλα αυτά όμως, είναι απόρροια της αγάπης για αυτά που πιστεύει και πράττει η οικογένεια και οι στενοί της συνεργάτες εμπνεόμενοι από την δυναμική, την απλότητα και την επιθυμία της υποψηφίου βουλευτού Μαίρης Τσιακίρογλου να κάνει κάτι για να μπει ένα λιθαράκι καλυτέρευσης στον Νομό Ξάνθης.

Αεικίνητη, ακούραστη, συνεχίζει τον έντιμο αγώνα της γιατί έτσι έμαθε από πολύ νωρίς. Να αγωνίζεται, να μοχθεί, να σχεδιάζει, να ακούει και να ξανασχεδιάζει την επόμενη ώρα, μέρα και χρόνια.

Η Ξάνθη είναι πεπεισμένη ότι η επόμενη βουλευτής της θα είναι γυναίκα.

Τα μηνύματα πολλά και θετικά, η διάθεση προσφοράς έντονη, η κουβέντα έντιμη και ξεκάθαρη, έτσι όπως ξέρουν να την κάνουν άνθρωποι που αγωνίζονται για το καλό ενός συνόλου όπως οι επαγγελματίες της Ξάνθης που της εμπιστεύτηκαν το τιμόνι της Ομοσπονδίας, έτσι όπως η οικογένεια της, της εμπιστεύτηκε την οικογενειακή επιχείρηση, έτσι όπως οι πελάτες εμπιστεύτηκαν την επιχείρηση της.

Αυτά είναι μηνύματα που οι Ξανθιώτες, μαζεμένοι όλα αυτά τα χρόνια στη γωνιά τους και στην ελλιπή, ελλιπέστατη εκπροσώπηση τους στο κοινοβούλιο την τελευταία δεκαετία, αναζητούν έναν νέο άνθρωπο, ο οποίος έχει μάθει να μην συμβιβάζεται, να προωθεί όπως κάνει εδώ και χρόνια η Μαίρη Τσιακίρογλου, τα προβλήματα των επαγγελματιών στο κεντρικό συλλογικό όργανο, να απαιτεί και να προβάλλει.

Ναι, η Μαίρη Τσιακίρογλου, πρέπει να είναι η πρώτη γυναίκα βουλευτής στην Ξάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια