GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΕΛΜΕ Ξάνθης: Τρίωρες στάσεις εργασίας όλη την εβδομάδα, στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης

Ενημερώνουμε ότι το ΔΣ της ΟΛΜΕ έχει κηρύξει 3ωρες στάσεις εργασίας για την πρώτη ή τη δεύτερη βάρδια εργασίας από Δευτέρα 13/3 έως και Παρα...


Ενημερώνουμε ότι το ΔΣ της ΟΛΜΕ έχει κηρύξει 3ωρες στάσεις εργασίας για την πρώτη ή τη δεύτερη βάρδια εργασίας από Δευτέρα 13/3 έως και Παρασκευή 17/03 στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της ΥΑ 9950/ΓΔ5/27-01-23. Προς το παρόν οι στάσεις εργασίας της ΟΛΜΕ καλύπτουν όλο το σχολικό ωράριο.
Οι στάσεις εργασίας μας καλύπτουν για την περίπτωση αιτήματος παρακολούθησης από αξιολογήτρια/ή.  Εφόσον όμως έχουμε δηλώσει ότι συμμετέχουμε στην απεργία αποχή οι σύμβουλοι, κανονικά, δε θα πρέπει να μας ενοχλήσουν.

Για μια ακόμη φορά επισημαίνουμε ότι η απεργία αποχή είναι ΑΠΟΛΥΤΑ νόμιμη μορφή αγώνα, συνταγματικά κατοχυρωμένη και αναγνωριζόμενη ως μορφή απεργίας όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του ν.1264/1982.

Καλό θα είναι οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι να ενημερώνουν τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ εάν έχουν ενοχληθεί για παρακολούθηση μαθήματος και, εννοείται, για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ή για όποια πληροφορία χρειάζονται.






Δεν υπάρχουν σχόλια