GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ευχαριστήριο προς το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος Τυμπανίδης Χαράλαμπος, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς τη χειρουργική μονάδα του Νοσοκομείου Ξάν...


Ο κάτωθι υπογεγραμμένος Τυμπανίδης Χαράλαμπος, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς τη χειρουργική μονάδα του Νοσοκομείου Ξάνθης, για το θεάρεστο έργο που επιτελούν. Συγκεκριμένα, τον διευθυντή του οικείου Τμήματος κ. Γεωργίου, τον κ. Κουδουνά, την κ. Πετκοπούλου, τον αναισθησιολόγο, καθώς φυσικά και τον κ. Καμπούρη, ο οποίος μου έκανε την επέμβαση στη χολή.

Η ευγένειά τους, η υπομονή τους είναι αξιοθαύμαστη. Όλη η πτέρυγα της χειρουργικής, από τους ανθρώπους που ασχολούνται με την καθαριότητα, τους τραπεζοκόμους, τους βοηθούς θαλάμων, τους νοσηλευτές, ήταν άριστοι στη συμπεριφορά τους. Συγχαρητήρια στον διευθυντή κ. Γεωργίου.

Παρόλο τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, των ελλείψεων σε γιατρούς και νοσηλευτές, η βοήθειά τους υπήρξε άψογη. Καθίσταται απαραίτητο να διαφυλάξουμε το Νοσοκομείο μας ως κόρη οφθαλμού. Ο Θεός να τους προστατεύει όλους!


Δεν υπάρχουν σχόλια