GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο ΣΟΡΟΠΤΙΜΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Την Παρασκευή το απόγευμα 10/3 και ώρα 7 μ.μ. ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ξάνθης σε συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης και το Europe – direct γιόρτα...

Την Παρασκευή το απόγευμα 10/3 και ώρα 7 μ.μ. ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ξάνθης σε συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης και το Europe – direct γιόρτασε στο Χατζηδάκειο Μέγαρο την ημέρα της γυναίκας, παρουσία ως επί το πλείστον γυναικών και εκπροσώπων των τοπικών αρχών.


Οι ομιλήτριες Ιφιγένεια Κάγκαλου καθηγήτρια του Δ.Π.Θ. και η Φελίνα Καζάκου Σύμβουλος Επιχειρήσεων, διακεκριμένο μέλος του Σ.Ε.Γ.Ε (Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος),  ανέπτυξαν το θέμα << Η Γυναίκα στην σύγχρονη κοινωνία>>.


Τιμήθηκαν τρείς γυναίκες από τον Ιατρικό χώρο για την πολύπλευρη προσφορά τους στον Ιατρικό Κλάδο και την κοινωνική τους δράση.

  • Σοφία Μαυροπούλου παθολογοανατόμος στο Γ.Ν. Ξάνθης,
  • Ρεγγίνα Γουλιμάρη ακτινοδιαγνώστρια στο Γ.Ν. Ξάνθης,
  • Η Χαρίκλεια Μαργαριτοπούλου συνταξιούχος οδοντίατρος.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικό σχήμα από φοιτητές με κομμάτια κλασσικής μουσικής με την εκπληκτική ερμηνεία της σοπράνο Νόνας Κυριαζίδου που ενθουσίασε το κοινό.  Στο πιάνο ο επίσης καταπληκτικός Παρασκευάς Μπουρνουσούζης και στην κιθάρα ο Βασίλης Αβραμίδης.

Η βραδιά ήταν υπέροχη με σεβασμό στο πνεύμα των ημερών του θλιβερού συμβάντος του τρένου στα Τέμπη.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του

Σοροπτιμιστικού Ομίλου Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια