GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οργή των κατοίκων του Δροσερού, απαιτούν άδεια κατεδάφισης του σπιτιού του δολοφόνου! "Απολάμβαναν" Μπούτος-Ψωμά!

  Με γέλια Μπούτος και Γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά ... "απολάμβαναν" από το μπαλκόνι του Δημαρχείου τους διαμαρτυρόμε...

 


Με γέλια Μπούτος και Γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά ... "απολάμβαναν" από το μπαλκόνι του Δημαρχείου τους διαμαρτυρόμενους και εξοργισμένους Δροσερίτες!
Πάνω από 200 οργισμένοι Δροσερίτες συγκεντρώθηκαν στις 12 παρά στην Κεντρική πλατεία της Ξάνθης με επικεφαλής τον αδελφό του δολοφονημένου Γιασάρ φωνάζοντας "φονιά", "αίσχος| και διάφορα συνθήματα, απαιτώντας να κατεδαφιστεί το σπίτι του δολοφόνου στο Δροσερό και παράλληλα να φύγουν επιτέλους οι λεγόμενοι "βενζινάδες" (ναρκομανείς) του Δροσερού που δέρνουν τα παιδιά τους επειδή πάνε στο σχολείο και δημιουργούν προβλήματα στον Οικισμό με αποτέλεσμα αυτός να θεωρείται πλέον "σφηκοφωλιά" εγκληματικότητας και παραβατικότητας.

Τους συγκεντρωμένες ηρέμησε ο αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη απέκλεισε το Δημαρχείο Ξάνθης, Παράλληλα παρόντες ήταν ο καφετζής και αντιδήμαρχος Ξάνθης κ.Σουά, ο Μάκης ο Καμπριολέ, ο Αντιδήμαρχος Λεβέντ κ.ά.

Οι Δροσερίτες λίγο αργότερα αποχώρησαν από την κεντρική πλατεία, δίνοντας προθεσμία στον Δήμαρχο να τους δώσει άδεια κατεδάφισης του σπιτιού του δολοφόνου και να πάρει μέτρα ως Δήμος για τον οικισμό. Την διαμαρτυρία "απόλαυσαν" απο ψηλά (από το μπαλκόνι του Δήμου Ξάνθης) η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά με τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιάννη Μπούτο.










Δεν υπάρχουν σχόλια