GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνάντηση Στάθη Γιαννακίδη με Τσέπελη. Θα "κατεβάσει" δικό του δημοτικό συνδυασμό ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης!!!

  Δεν θα προλάβει να πάει στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ο Σάββας Μελισσόπουλος, κατά τους κύκλους του Δήμου, αφού θεωρούν βέβαια οτι ...

 

Δεν θα προλάβει να πάει στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ο Σάββας Μελισσόπουλος, κατά τους κύκλους του Δήμου, αφού θεωρούν βέβαια οτι θα κατεβάσουν δικό τους ψηφοδέλτιο τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ με Ανταμπούφη, όσο και το ΠΑΣΟΚ με Α. Αντωνιάδη ή Δαβιτίδη στο Δήμο Ξάνθης. 
Ο Δήμαρχος Τσέπελης ευχαρίστησε τον Στάθη Γιαννακίδη για την "προσχώρηση" της Ειρήνης Χαριτωνίδου στην παράταξή του και του υποσχέθηκε ότι θα τον στηρίξει με όλους του τις δυνάμεις και στις εκλογές του Μαίου.

"Μυστική" συνάντηση με τον  πρώην Υπουργό και υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθη Γιαννακίδη είχε ο Δήμαρχος Τσέπελης σε γνωστή ταβέρνα στο ΓΕΡΑΚΑ Ξάνθης την Πέμπτη 16/3 στις 19.30 το βράδυ, προκειμένου να τον "ευχαριστήσει" και για την μεταγραφή της Ειρήνης Χαριτωνίδου... αλλά και να "συνεργαστούν" ...αμοιβαία!

Σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες η συνάντηση αποσκοπούσε στο να κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης ξεχωριστό δημοτικό ψηφοδέλτιο, διαχωρίζοντας τη θέση του από την δημοτική παράταξη του Γ. Χατζηθεοδώρου, "Πολίτες για τη Ξάνθη" και την κίνηση των "4" και αδειάζοντας με τον τρόπο αυτό και τους δημοτικούς συμβούλους Αριάνα Παπαϊωάννου και Νίκο Ανταμπούδη για τους οποίους ωστόσο "υποσχέθηκε" ότι ...επηρεάζει και δεν είναι αρνητικοί σε κάτι τέτοιο. Μάλιστα  όπως είπε, η νέα δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στη Ξάνθη θα έχει επικεφαλής τον Νίκο Ανταμπούφη όπως παλιότερα.

Όπως είναι γνωστό, ο Στάθης Γιαννακίδης δεν διατηρεί καθόλου καλές σχέσεις με τον νυν γραμματέα Γιώργο Χατζηθεοδώρου αλλά και τον πρώην βουλευτή Γρηγόρη Στογιαννίδη που οριστικά έκλεισε και θα κατέβει υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης εκ νέου με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εθνικές εκλογές, αφού οριστικό ήταν το όχι του γιατρού Τάσου Καραδέδου στον Τσίπρα και απάντησε αρνητικά στο να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Ξάνθης.

Ο Δήμαρχος Τσέπελης που επιχειρεί με τον τρόπο αυτό να "διαλύσει" τους "4", υποσχέθηκε στον Στάθη Γιαννακίδη οτι θα τον στηρίξει στις Εθνικές εκλογές του Μαϊου,αποκαλύπτοντας παράλληλα οτι "γίνεται κίνηση και στο ΠΑΣΟΚ Ξάνθης να κατεβάσει δικό του δημοτικό συνδυασμό..."

Η συνάντηση έγινε με απόλυτη μυστικότητα, αφού ο Δήμαρχος Τσέπελης νοιώθει υποχρεωμένος στον Στάθη Γιαννακίδη, γιατί συνέβαλε αποφασιστικά στο να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιό του η Ειρήνη Χαριτωνίδου, καθώς ο  πατέρας της, είναι "δεξί" του χέρι στον ΣΥΡΙΖΑ και η υποψηφιότητα του Στράτου Κοντού ήταν κάτι που όπως είπε  "δεν το περίμενε", καθώς είχε διαβεβαίωση μέχρι και πριν λίγο καιρό, οτι δεν θα κατέβει! Και δεν έκρυψε την ανησυχία του, μήπως δεν βρεθεί ούτε καν στη 2η Κυριακή, αφού έχει χάσει τα μισά του στελέχη που "σωρηδόν' μετακομίζουν στον Στράτο Κοντό!

Μέχρι στιγμής η δημοτική παράταξη ΠΟΛΙΤΕΣ για την Ξάνθη δεν αντέδρασε στην "συνάντηση" του Στάθη Γιαννακίδη με τον Δήμαρχο Τσέπελη, μολονότι αυτή ήταν εν γνώσει της, καθώς διαδίδεται πλέον ευρέως από στελέχη του Δημάρχου, οτι "ο Σάββας Μελισσόπουλος θα διαλυθεί και δεν θα προλάβει να πάει μέχρι τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, 2023 διότι θα τον εγκαταλείψει και ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, αλλά και η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης δεν θα τον στηρίξει τελικά, αφού κι εκεί γίνεται παρόμοια κίνηση με άλλο υποψήφιο Δήμαρχο τον Ανέστη Αντωνιάδη ή τον Δαβιτίδη"!

Έτσι οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες... Καθώς μόνο τυχαία στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης (την Παρασκευή 17.3) ο Μανώλης Φανουράκης εξαπέλυσε νέα σκληρή επίθεση κατά του Σάββα Μελισσόπουλου που θεωρείται άλλωστε και ο "αδύναμος" κρίκος ως επικεφαλής "ηγέτης"στη Κίνηση των "4"!!!

Σύμφωνα πάντως με δικές μας πληροφορίες, τόσο ο νυν βουλευτής Χουσείν Ζεϊμπέκ όσο και ο πρώην βουλευτής Γρηγόρης Στογιαννίδης, στηρίζουν την κίνηση των '4" και φυσικά και την δημοτική παράταξη "Πολίτες για την Ξάνθη", ενώ καταγγέλθηκε η "συνεργασία του Στάθη Γιαννακίδη με τον "δεξιό" Δήμαρχο Τσέπελη" όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά. 

Δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης να συνεδριάσει και να πάρει θέση στις παραπάνω εξελίξεις.... Που για όλους πάντως ήταν αναμενόμενη, αφού ο Στάθης Γιαννακίδης θεωρεί ότι "ο Δήμαρχος Τσέπελης τον στήριξε και στις Εθνικές εκλογές του 2019, κυρίως στο Δροσερό και στη Σταυρούπολη..." 

Ενώ  άγνωστη προς το παρόν είναι η θέση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης που ετοιμάζει τα γραφεία της στη Ξάνθη και ασχολείται μόνο με τις Εθνικές εκλογές.

Από την πλευρά του Στρατού Κοντού  η απάντηση ήταν λιτή. "Δεν ασχολούμαστε με κανέναν..."

Δεν υπάρχουν σχόλια