GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η ζήλια δεν σημαίνει ότι σε θέλει κολασμένα: Αλήθειες που θα συναντήσεις μπροστά σου

Όσα κι αν έχουν ειπωθεί ή γραφτεί για τις σχέσεις, πάντα μα πάντα η πραγματικότητα σε κάνει να τα «ακούς» και να τα «διαβάζεις» όλα από την ...


Όσα κι αν έχουν ειπωθεί ή γραφτεί για τις σχέσεις, πάντα μα πάντα η πραγματικότητα σε κάνει να τα «ακούς» και να τα «διαβάζεις» όλα από την αρχή. Είτε βρίσκεσαι στη σχέση των ονείρων σου, είτε αναζητάς το άλλο σου μισό, υπάρχουν μερικές αλήθειες που είναι βέβαιο ότι θα τις συναντήσεις μπροστά σου.
Το one-night stand σπάνια εξελίσσεται σε σχέση. Και αυτό γιατί ως πρώτη ανάγκη προβάλλεται το sεx, ενώ εν υπάρχει ούτε ο χώρος ούτε ο χρόνος για να γνωριστείτε καλύτερα και να δημιουργηθεί η ανάγκη να ξαναβρεθείτε.

Η ζήλια δεν σημαίνει ότι σε θέλει κολασμένα. Πιθανόν να ζηλεύει λόγω ανασφάλειας, επειδή δεν σε εμπιστεύεται αρκετά ή επειδή είναι drama queen και θέλει να κάνει σκηνές με το παραμικρό.
Τα τρελά καρδιοχτύπια στην αρχή της σχέσης δεν κρατούν για πάντα. Αλλά μετά έρχονται άλλα ωραία πράγματα, όπως η αγάπη και η τρυφερότητα, αλλά και το γεγονός ότι μπορείς με έναν μαγικό τρόπο να ερωτεύεσαι ξανά και ξανά τον άλλον.

Και η καλή σχέση θέλει φροντίδα. Όλες οι σχέσεις θέλουν φροντίδα και προσπάθεια και από τις δύο πλευρές. Φυσικά και δεν σημαίνει ότι επειδή ταιριάζετε ή επειδή η σχέση είναι καλή ότι θα «τραβήξει» μόνης της.

Η αγάπη δεν αρκεί πάντα. Χρειάζεται αμοιβαία κατανόηση, υποχωρήσεις, κοινές αξίες, ειλικρίνεια, ικανότητα επικοινωνίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια