GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αναμόρφωση του ωρολογίου προγράμματος της Γ’ Λυκείου ζητά το υπ. Παιδείας, όπου παρατηρείται καθυστέρηση ολοκλήρωσης της διδακτέας – εξεταστέας ύλης

Οι εκπαιδευτικοί πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την διδακτέα – εξεταστέα ύλη μέχρι τη λήξη των μαθημάτων.


Οι εκπαιδευτικοί πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την διδακτέα – εξεταστέα ύλη μέχρι τη λήξη των μαθημάτων.

Έκκληση προς τους Διευθυντές των Γενικών Λυκείων, στις περιπτώσεις που παρατηρείται καθυστέρηση στη διδασκαλία των μαθημάτων τα οποία εξετάζονται και πανελλαδικά, σε συνεργασία με τους συλλόγους διδασκόντων, να προβαίνουν σε αναμόρφωση του ωρολογίου προγράμματος με σκοπό την ολοκλήρωσή της, απευθύνει το υπουργείο Παιδείας κα Θρησκευμάτων, με εγκύκλιό του.

Παράλληλα το υπουργείο τονίζει ότι οι εκπαιδευτικοί πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την διδακτέα – εξεταστέα ύλη μέχρι τη λήξη των μαθημάτων.

Το υπουργείο Παιδείας ζητά επιπλέον:

Οι Συντονιστές Εκπ/κού Έργου να είναι σε άμεση συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, ώστε να τους παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια για τη διδασκαλία των μαθημάτων και να ελέγχουν την πορεία της διδακτέας – εξεταστέας ύλης.

Οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να είναι σε άμεση επικοινωνία με τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων αρμοδιότητάς τους για την επίλυση τυχόν προβλημάτων τα οποία δεν μπορούν να επιλυθούν σε επίπεδο σχολικής μονάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια