GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μίμης Παπαϊωάννου: Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τον θάνατό του – «Αξέχαστος»

Τον χαμό του παλαίμαχου θρύλου της ΑΕΚ, Μίμη Παπαϊωάννου, ο οποίος πέθανε χθες (15/3) σε ηλικία 81 ετών, θρηνεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.


Τον χαμό του παλαίμαχου θρύλου της ΑΕΚ, Μίμη Παπαϊωάννου, ο οποίος πέθανε χθες (15/3) σε ηλικία 81 ετών, θρηνεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικότερα, η Εξόδιος ακολουθία για τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή θα τελεστεί αύριο (17/3), στις 14:00, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ  στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, ενώ η ταφή θα γίνει στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

Την κηδεία έχει αναλάβει η ΠΑΕ ΑΕΚ, με τη σορό του παλαίμαχου θρύλου θα εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9:00.

Σε ανακοίνωσή της η Super League κάνει λόγο για έναν αγαπημένο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, ο οποίος άφησε ένα μοναδικό στίγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γράφοντας για δεκαετίες τη δική του ιστορία.

«Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει βαθιά θλίψη και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Μίμη Παπαϊωάννου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Ο Μίμης Παπαϊωάννου έχει γράψει τη δική του ιστορία για δεκαετίες, τόσο ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, όσο και της Εθνικής Ελλάδας και με την αγάπη για την ομάδα του και το ποδόσφαιρο, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του».

«Ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών»

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισημαίνει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια ενός εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, του Μίμη Παπαϊωάννου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών.

Ο εκλιπών αγωνίστηκε σχεδόν για δύο δεκαετίες (’60 και ’70) κυρίως με αυτή της ΑΕΚ (αρχικά έπαιξε στη Βέροια), όπως φυσικά και της εθνικής ομάδας, αφήνοντας το αποτύπωμά του στην πολυετή παρουσία του στο ποδόσφαιρο».

Την ίδια ώρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σημείωσε:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια ενός ακόμη μεγάλου του ελληνικού ποδοσφαίρου, του Μίμη Παπαϊωάννου.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, θα μείνει αξέχαστος…».



































Δεν υπάρχουν σχόλια