GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ροδόπη: Κακόσυντηρημένα αυτοκίνητα στους δρόμους – Μικρή διαρροή για αποκατάσταση των φθορών στη Βουλγαρία

Κακόσυντηρημένα αυτοκίνητα απαντώνται συχνά στους δρόμους της περιφέρειας σύμφωνα με τα μέλη του Σωματείου Μηχανοτεχνιτών Ροδόπης. Λόγω του ...


Κακόσυντηρημένα αυτοκίνητα απαντώνται συχνά στους δρόμους της περιφέρειας σύμφωνα με τα μέλη του Σωματείου Μηχανοτεχνιτών Ροδόπης. Λόγω του κόστους της συντήρησης, της ακρίβειας στην αγορά των ανταλλακτικών, αλλά και αρκετά συχνά της αμέλειας από την πλευρά των ιδιοκτητών δεν είναι λίγοι εκείνοι που παραβλέπουν τις συντηρήσεις που πρέπει να γίνουν μεταθέτοντας το χρόνο αποκατάστασης της βλάβης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου, τον κο Σάκη Δεμίρη στους δρόμους της ΠΕ Ροδόπης υπάρχουν πολλά ασυντήρητα αυτοκίνητα. «Έχει πάψει ο κόσμος να συντηρεί το αυτοκίνητό του, οι όποιες συντηρήσεις γίνονται- γίνονται σε διαστήματα τουλάχιστον δύο χρόνων», σημείωσε κι ανέφερε ως μια από τις κύριες αιτίες των τροχαίων τα φθαρμένα ελαστικά.

Όπως σημείωσε, η διαρροή προς τις γειτονικές χώρες για την πραγματοποίηση εκεί των εργασιών δεν είναι πολύ μεγάλη και γίνεται κυρίως με δέλεαρ το μειωμένο κόστος τεχνητών κι ανταλλακτικών. Όσον αφορά στο χώρο του, συνολικά εκατόν είκοσι (120) συνεργεία λειτουργούν στη Ροδόπη, τα μισά εκ των οποίων, σύμφωνα με τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου δεν λειτουργούν νόμιμα.

«Αναζητούν το φθηνό με την προσδοκία ότι θα πληρώσουν λιγότερα και όχι περισσότερα», δήλωσε και πρόσθεσε ότι πρόκειται για οικογενειακές επιχειρήσεις (πατέρα – γιού) οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα εργασίας σε 3-4 άτομα ακόμη. Παράλληλα, προέτρεψε τους ιδιοκτήτες να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα για τη συντήρηση του αυτοκινήτου τούς εξασφαλίζοντας έτσι ασφαλείς μετακινήσεις.

πηγή: ertnews


Δεν υπάρχουν σχόλια